3 Ideeën Voor Het Verbouwen Van Een Klein Huis

Carney Logan Burke Architects hebben creatieve ideeën bedacht voor het herontwikkelen van een klein huis in schuurstijl om het gevoel te creëren dat je in een oude, landelijke schuur bent.

ideeën voor de renovatie van kleine huizen

Tegelijkertijd sluit de behuizing qua comfort en functionaliteit volledig aan bij de huidige trends.

Het idee om een ​​klein huis te reconstrueren met de nadruk op de elementen uit de oudheid

In plaats van de unieke en modieuze nu open balken te verbergen, benadrukten ze integendeel de interne structuur van het dak. Dit benadrukte de sfeer van de oudheid.

zolderverdieping na reconstructie van een klein huis

In het interieur en de gevel is de oude versiering gedeeltelijk gelaten, waardoor het primitieve uiterlijk is hersteld. Dit voegde eenvoud toe aan de ruimte. Tegelijkertijd onderscheiden de eerder gebruikte natuurlijke afwerkingsmaterialen van de schuur zich door hun comfort en veiligheid voor de mens.

wanddecoratie na reconstructie van een klein huis

En in de stijl van een schuur worden ze bijna de belangrijkste decoratie van het gebouw. Grijze plankenmuren voegen kleur en originaliteit toe aan de woning – dit is een soort exclusief.

Het idee om een ​​klein huis te reconstrueren met behoud van de gevel

De oude gevels van de gebouwen zijn van bijzondere architectonische waarde.

luiken na reconstructie van een klein huis

In het gepresenteerde project hebben de architecten besloten om de unieke landelijke schuur niet te herbouwen volgens moderne trends, maar extern te herstellen.

gevel na reconstructie van een klein huis

Zo’n gebouw is een versiering van de site geworden en ziet er harmonieus uit tegen de achtergrond van dieren in het wild. Het is in de gevel dat de smaak van een eenvoudig landelijk huis het meest tot uiting komt.

  3 Kleine Huis Ontwerpideeën

Het verrassingselement als idee om een ​​klein huis te renoveren

Naast het behoud van een authentieke setting en sfeer, moesten de architecten modern ruimtecomfort realiseren. Hiervoor zorgden ze hier allereerst voor de openheid van het pand, hoogwaardig daglicht en het vullen van de ruimtes met frisse lucht.

slaapkamerontwerp na reconstructie van een klein huis

In plaats van rommelige kleine kamers, verhuisden ze naar minimalisme en open bestemmingsplannen. Een deel van de omringende constructies werd vervangen door panoramische beglazing, wat het belangrijkste hoogtepunt van het project werd.

glazen gevel van de tweede verdieping na de reconstructie van een klein huis

Als we het idee van de reconstructie van een klein huis als voorbeeld nemen, zien we dat deze benadering van de bouw van een landhuis een kans is om een ​​modieuze leefruimte te creëren met de smaak van een ontspannen sfeer uit de oudheid. Hier is er een kans om de authentieke sfeer van de afgelopen eeuwen, die verweven is met moderniteit, te herstellen.

ArchitectsCarney Logan Burke Architects
ImagesAudrey Hall Photography