Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Bakstenen Muur in Loft Stijl als Basis van het Interieur

Bakstenen Muur in Loft Stijl als Basis van het Interieur

De bakstenen muur in loftstijl is een modieus designelement geworden voor een modern, ruim leven. Ze benadrukt de industriële richting in het interieurontwerp en dient als basis.

bakstenen muren

Het uiterlijk van beton en baksteen zonder afwerking is vrij ongebruikelijk voor woonruimten. Dergelijke muren veranderen een gewoon appartement in een creatieve kunstruimte, voegen dynamiek en buitengewoonheid toe – in feite wordt deze oplossing gekozen door jonge mensen die proberen op te vallen.

bakstenen muur ideeën

Simpele eenvoud is in zwang, en een bakstenen muur in loftstijl past als geen ander bij deze trend. Het lijkt erop dat de eigenaren de meubels en armaturen eenvoudigweg zonder decoratie in het nieuw gebouwde huis hebben geplaatst.

bakstenen muur opknappen

Dit ontwerp ziet er indrukwekkend uit in ruime, open ruimtes met hoge plafonds. Dit alles heeft ook invloed op de rationaliteit van het gebruik van het gebied.

bakstenen muur schilderen

Functioneel gezien moet een appartement met kale bakstenen muren passen bij een onafgemaakte woning. Allereerst wordt dit aangegeven door het ontbreken van partities. Het is één grote leefruimte, opgedeeld in zones die niet eens duidelijke grenzen hebben.

Bakstenen Muur in Loft Stijl

Het blijkt dat de ruimte universeel is en geschikt is om alle problemen van de eigenaar in één keer op te lossen – hier werkt hij, ontspant hij, brengt hij tijd door met vrienden, geeft hij feesten.

Bakstenen Muur in Loft Stijl
Bakstenen Muur in Loft Stijl

Nadat ze in het appartement bakstenen muren in loftstijl hebben gebruikt, moeten ze worden aangevuld met andere industriële elementen en constructies. Onder hen zijn open balken, plafonds, nutsvoorzieningen die in het zicht zijn achtergelaten, metalen constructies.

Bakstenen Muur in Loft Stijl

Dit alles zal helpen om de kale steen harmonieus te verslaan, en het zal niet misstaan. Een geïntegreerde benadering voor het creëren van een stedelijke ruimte is het basisprincipe van het ontwerp van woningen in loftstijl.

Bakstenen Muur in Loft Stijl

Hoe meer dergelijke woningen eruitzien als een verlaten industriële faciliteit of een onvoltooid huis, hoe succesvoller de introductie van een industriële richting wordt overwogen. Somberheid en saaiheid kunnen worden verdund met veel licht, openheid van het pand, zachte comfortabele meubels, bloemen in bloempotten.

Bakstenen Muur in Loft Stijl

Een buitengewone bakstenen muur in loftstijl zal de basis worden voor het creëren van een stedelijk, brutaal appartementinterieur. Als aanvulling op metalen constructies, zal open monolithisch gewapend beton de industriële stijl verder benadrukken. Dergelijke woningen zijn verstoken van wooncomfort, hier ligt de nadruk op rationaliteit, mode en eenvoud.

Architectstreszerosete
PhotoAna Mello