Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » 5 Redenen om een ​​geprefabriceerd huis te bouwen

5 Redenen om een ​​geprefabriceerd huis te bouwen

De eisen voor huisvesting in voorsteden voor seizoensverblijf zijn niet zo streng als voor gebouwen voor permanente bewoning. In dit opzicht is de constructie van geprefabriceerde huizen uit modulaire houten constructies hier populair geworden. Dergelijke huisjes worden als constructeur opgetrokken uit kant-en-klare componenten.

Laten we eens kijken naar 5 redenen waarom het bouwen van een geprefabriceerd huis in de voorsteden de juiste oplossing is voor de massamarkt.

Geprefabriceerde landhuizen – dit zijn lage bouwkosten

geprefabriceerd huis om te geven

Elementaire opbouw van het huis, minimale arbeidskosten, lichtheid van het gebouw en het ontbreken van een massieve fundering. Een huisje kost minstens de helft van de prijs van een soortgelijk bakstenen gebouw. Tegelijkertijd doet een goed gerealiseerd object extern en qua operationele kenmerken niet onder voor onroerend goed in het elite-segment.

Geprefabriceerde huizen voor zomerhuisjes – minimaal onderhoud vereist

Het metalen frame van het gebouw en de beschermende wandpanelen zijn onderhoudsvrij. Een geprefabriceerd kozijnhuis voor een zomerresidentie kan zes maanden of een jaar, tot het volgende seizoen, onbewaakt worden gelaten en zal zonder wijzigingen op zichzelf staan. Tegelijkertijd ziet het huis er stijlvol uit en sluit het aan bij de trends in de particuliere woningbouw. Het gebouw kan in elke gewenste kleur worden gerealiseerd. Het gepresenteerde huisje onderscheidt zich door een expressieve blauwe tint van de omringende structuren.

Het is modieuze architectuur

geprefabriceerd huis om te geven

In een geprefabriceerd kozijnhuis kunt u eenvoudig panoramische beglazing langs de hele muur installeren en vrije, open ruimtes uitrusten. Dit vereist geen constructie van massieve en dure monolithische constructies. De configuratie van het huis voldoet aan de behoeften van een modern gezin – openheid, ruimtelijkheid, goede zonnestraling en ergonomie. De gepresenteerde woning heeft een open plattegrond en is letterlijk door en door zichtbaar. Het heeft grote ramen van vloer tot plafond. Dit alles hoefde niet veel geld uit te geven.

Dit is de mogelijkheid van constructie zonder het gebruik van speciale apparatuur

geprefabriceerd huis om te geven

Voor de bouw van een geprefabriceerd landhuis met frame is een maximale kraan vereist. Het gebouw wordt bijna met de hand in elkaar gezet met behulp van een basisset gereedschap. Hierdoor is het mogelijk om te bouwen op moeilijk bereikbare plaatsen, in afgelegen gebieden, hooglanden. Dit prefab landhuis is gelegen op een heuvel nabij São Paulo (Brazilië). Het is niet erg handig om hier extra grote bouwmachines te gebruiken, dus de beslissing om een ​​geprefabriceerd huisje te bouwen, was passend.

Het is praktisch voor seizoensgebonden gebruik

geprefabriceerd huis om te geven

Een huis voor tijdelijke bewoning moet bij koud weer snel opwarmen en de warmte niet binnenlaten in de hitte. Als ze hier in de winter aankomen, verwarmen de eigenaren het gebouw binnen een paar uur tot een comfortabele temperatuur. In een gebouw van baksteen of gewapend beton duurt het een dag. Door midden in de zomer een kozijnhuis te bezoeken, bevinden de eigenaren zich in een frisse, koele kamer. Minimaal gebruik van de airconditioner helpt om een ​​comfortabele temperatuur te behouden.

De constructie van een geprefabriceerd kozijnhuis in een zomerhuisje wordt gerechtvaardigd door de economie van de technologie, de bruikbaarheid van huisvesting, de mogelijkheid om een ​​moderne gebouwconfiguratie praktisch met de hand te implementeren. Zo’n huisje is handig voor seizoensgebruik. Tegelijkertijd sluit de architectuur van het gebouw aan bij de huidige trends.

ArchitectsAndrade Morettin Arquitetos Associados