Gevel gemaakt van decoratieve steen / 4 Voordelen

De decoratieve stenen gevel is een modieus en stijlvol alternatief voor natuurlijke materialen. Uiterlijk en qua prestaties verschilt het praktisch niet van natuursteen, maar er is een grotere verscheidenheid aan texturen en kleuren. Dit biedt voldoende mogelijkheden voor ontwerpers en architecten om unieke projecten te realiseren. De kosten voor het afwerken van een herenhuis met kunstmatig materiaal zijn veel lager, en in de context van esthetiek doet het niet onder voor elite-huisjes gemaakt van natuursteen.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

Beschouw 4 kenmerken van een huis met een gevelversiering met decoratieve steen gestileerd als een natuurlijk ras.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

Naleving van huidige trends

De stenen gevel belichaamt duurzaamheid, natuur en hoge bouwbetrouwbaarheid. Visueel voldoet het ontwerp van decoratief materiaal volledig aan deze kenmerken van dure woningen in de voorsteden.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

De decoratieve stenen gevel wordt gecombineerd met moderne architectonische ideeën – monolithische structuren, panoramische beglazing, rechtlijnigheid en laconieke vormen. Het gepresenteerde project van het huis bevat al deze elementen van woningbouw in de buitenwijken.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

Esthetische perfectie van een huis met een decoratieve stenen gevel

Steen is een van de materialen die het best gecombineerd kan worden met dieren in het wild. Een huis omgeven door groen ziet er stijlvol, spectaculair uit, trekt de nadruk op zichzelf, maar onderscheidt zich niet van het totaalplaatje.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

De decoratieve steenafwerking past harmonieus in het landschap. Het creëert een geleidelijke overgang van ongerepte natuur naar spectaculaire moderne architectuur van gewapend beton. Ondanks dat het huis is gemaakt in een ultramoderne minimalistische stijl, geeft de steen het een bijzondere smaak, voegt het een element van comfort en gezelligheid toe.

  Natuurstenen Gevelbekleding van een Woning met een Modern Landelijk Interieur
Gevel gemaakt van decoratieve steen

Uitstekende prestatie

De kunststeen heeft een lage hygroscopiciteit, is bestand tegen veranderingen in vochtigheid en temperatuur en heeft praktisch geen onderhoud nodig tijdens de gebruiksperiode. Ook na decennia blijft de benedenverdieping van dit huisje zo goed als nieuw door de versiering van decoratieve stenen materialen.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

Het leent zich niet voor de invloed van agressieve factoren. Vanwege zijn hoge sterkte is de gevel van decoratieve steen bestand tegen vrij sterke slagen, hoewel het tijdens de verwerking eenvoudig is.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

Veelzijdigheid in geveldecoratie

Vrijwel elke gevelconstructie kan worden afgewerkt met siersteen. In het gepresenteerde huisje is dergelijke bekleding overal te vinden – van de kelder tot de schoorsteen. Maar tegelijkertijd hebben de architecten het gebouw niet oververzadigd met stenen decoratie – glas en beton zijn hier niet minder uitgebreid betrokken. Hierdoor trekken dessins met imitatie van natuurlijke natuurlijke materialen nog meer de aandacht.

Gevel gemaakt van decoratieve steen

Een stijlvolle gevel gemaakt van decoratieve steen is de optimale oplossing voor het inrichten van een modern huisje op één lijn met elite onroerend goed, terwijl de kosten worden geoptimaliseerd. Visueel, in termen van tactiel en prestaties, vervangt een dergelijke afwerking volledig natuurlijk materiaal.

ArchitectsAdolfo Bavio Arquitectos
PhotoTejo Ediciones