Meteen naar de inhoud
ArtFacade » Gevel Ideeën / Exterieur design en stijl

Gevel Ideeën / Exterieur design en stijl

Wilt u een mooie gevel? Bekijk onze beste foto’s van de decoratieve gevels van de auteur, raambekleding, oplossingen voor entreegroepen. Afwerking en isolatie van de gevel van een woonhuis van buitenaf. De beste ontwerpideeën, prachtige gevels van landhuizen. Stijl, materiaal, decor, kleur gevelbekleding.

Gevels – prachtige decoratie en design op de beste foto’s van privéhuisjes

Gevel Ideeën

De buitenkant is, zonder overdrijving, het “gezicht” van het huis, dat het karakter en de smaak van de eigenaar weerspiegelt. Gevels van huizen, waarvan het ontwerp opmerkelijk is vanwege de nauwkeurigheid, de speciale stijl, kunnen het gebouw gunstig onderscheiden van de rest. Om de gevelbekleding betrouwbaar en esthetisch te laten zijn, is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige, moderne gevelmaterialen en de juiste afwerkingstechniek.

Gevel Ideeën

Een grote rol wordt gespeeld door de juiste selectie en combinatie van de kleur van de gevel met het dak en architectonisch stucwerk – indien aanwezig. Met 14 jaar ervaring in het maken van prachtige gevels van privé-, land- en stadshuizen, willen we graag de beste voorbeelden van buitenmuurdecoratie met u delen. We zijn er zeker van dat u in onze fotogalerij veel interessante ideeën zult vinden voor het ontwerp van de gevel van het huis.

Gevel Ideeën

Je kunt zien dat de prachtige gevels van privéwoningen harmonieus samengaan met het landschap en architectonisch ontwerp. Naast de esthetische kant kan de bekleding de rol vervullen van:

 • Beschermingen – hoe dikker en stabieler het materiaal, hoe beter het de muren beschermt tegen vocht, temperatuur, trillingen en andere omgevingsinvloeden.
 • Geluidsisolatie – gips, polystyreen, houten blokken, steen en andere materialen kunnen het geluidseffect van straat tot huis aanzienlijk verminderen.
 • Isolatie – de buitenbekleding van het gebouw fungeert als een extra laag tussen de muur en de omgeving. Vaak bekleden gebruikers het gebouw met schuim en doen ze er bovenop decoratief werk.
Gevel Ideeën

Het afwerken van de gevels van privéwoningen kan met gips. Dit materiaal combineert de parameters “winstgevend en mooi”. Mineraalpleister wordt beschouwd als het meest voorkomende materiaal dat verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren. Weerstand tegen weersomstandigheden en steriliteit staan ​​de ontwikkeling van schimmels en micro-organismen niet toe. Bovendien is dergelijk materiaal niet bang voor direct zonlicht.

Gevel Ideeën
Gevel Ideeën
Gevel Ideeën

Het maken van de gevel van een bakstenen huis is de meest economische en betrouwbare methode. Vooral klinkerstenen zijn populair – ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De bekleding van gebouwen van porselein-steengoed ziet er esthetisch en vrij solide uit. Het oppervlak kan bijna elke textuur hebben, natuurlijk hout of steen imiteren.

Gevel Ideeën

Gevelversiering gemaakt van natuursteen of hout is het duurste, maar het meest esthetische formaat. Het huis krijgt status en charme. Moderne exterieurstijlen dicteren de regel – om ultramoderne materialen te combineren met natuurlijke. Staal, beton, gips met hout, natuursteen.

Gevel Ideeën

De gevel van een huis met je eigen handen maken is een creatief proces, dus je hebt de mogelijkheid om je eigen project te creëren. Het is gebruikelijk om de bekleding te ontwerpen in de stijl van een bepaalde regio (Frankrijk, Duitsland, Engeland), een bepaald tijdperk. De Duitse stijl van bekleding weerspiegelt de economie, de rationele opvattingen van de eigenaar.

Gevel Ideeën

Fachwerk-stijl is hiervan de helderste weerspiegeling. De bekleding van het huis is uitgevoerd in lichte en warme kleuren (wit, perzik, zand, soms grijs) en aangevuld met houten balken symmetrisch ten opzichte van elkaar. Dit formaat doet iedereen denken aan de bekende huizen van Beieren.

Gevel Ideeën

Het ontwerp van de gevel van het huis in de stijl van de Provence is romantisch en tegelijkertijd eenvoudig. De bias is gedaan in een landelijke, provinciale stijl met gebruik van natuursteen, hout, snijwerk, plantenschildering.

Gevel Ideeën
Gevel Ideeën

De kleuren van de bekleding zijn licht, verfrissend en delicaat: pastel, turkoois, licht citroen, perzik, lila, blauwwit en lavendel. De Provençaalse stijl is Frans chic, dus het is belangrijk om de sfeer van de lavendelvelden en de verbinding met de natuur over te brengen.

Gevel Ideeën

Een gevelrenovatie in chaletstijl is een zeer expressieve en originele oplossing. De muren hier zijn gemaakt van natuursteen gecombineerd met hout en beton. De hoofdhelling ligt op panoramische ramen, die de indruk wekken van vrijheid en ruimte.

Gevel Ideeën

Vergeet niet dat beroemde chalets in de Zwitserse Alpen rechte daken hebben die naar voren uitsteken om de oppervlakken van het huis te beschermen tegen sneeuw en vocht.

Gevel Ideeën

De decoratie van de decoratieve gevel van een woonhuis in Engelse stijl zal elke kenner van de klassiekers aanspreken. De Engelse stijl wordt gekenmerkt door een bijzondere nauwkeurigheid: ramen met dunne kolommen, eentonigheid in een rustige kleur, rechte lijnen, kleine ramen.

Gevel Ideeën

Het afwerken van de gevel van een landhuis, waarvan we foto’s aanbieden in onze galerie, is een nogal bewerkelijk, maar spannend proces. En het maakt niet uit of u de specialisten vertrouwde of alles in eigen hand nam. Alleen al het pad om een ​​gebouw te transformeren van een onopvallende structuur naar een aantrekkelijke structuur is een echt wonder.

Gevel Ideeën
Gevel Ideeën

Moderne vakmensen gebruiken verschillende opties voor het afwerken van gevelwerk. We raden u aan om met enkele ervan vertrouwd te raken. De meest gebruikelijke methode die we uit Europa hebben geleend, is sierpleister. De voordelen van deze methode zijn als volgt:

 • uitstekende thermische isolatie-eigenschappen van het materiaal;
 • eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen, geen dure speciale apparatuur;
 • volop mogelijkheden voor uiterlijke aanpassingen.
Gevel Ideeën

Inderdaad, met een dergelijk afwerkingsmateriaal voor het repareren van de gevel van een huis (foto – het uiterlijk) kunt u een, twee, drie tinten kiezen uit de honderden die door de fabrikant worden voorgesteld. Het resultaat is een prachtig huisontwerp in een originele kleur.

Gevel Ideeën
Gevel Ideeën

Een andere optie die ons is overkomen uit de ervaring van Europese landen, is het ontwerp van paneelgevels. Hiervoor worden het meest innovatieve sandwichpanelen gebruikt. Ze bestaan ​​uit twee lagen waartussen isolatie zit. Hun voordelen zijn uitstekende thermische eigenschappen, installatiegemak, een zeer stijlvolle en aantrekkelijke buitenkant van het gebouw.

Gevel Ideeën

Onze fotogalerij biedt verschillende opties voor huizen gemaakt door hun eigenaren. Zoals u kunt zien, is hier niets ingewikkelds. Het belangrijkste is om de juiste materialen te vinden. In principe is het gips, polystyreen of dezelfde schorskever.

Gevel Ideeën

Ze hebben geen speciale apparatuur nodig, ze worden snel en gemakkelijk aangebracht. Nadat u een dergelijk ontwerp voor de gevel van een woonhuis hebt gekozen (op de foto – doe-het-zelfpleister aangebracht), heeft u nog steeds deskundig advies nodig.

Gevel Ideeën

In onze fotogalerij kunt u zien hoe niet alleen particuliere huizen, foto’s van huisjes, maar ook de winkelpui zijn versierd met de genoemde materialen.

Gevel Ideeën

Over het algemeen worden dezelfde materialen gebruikt – schorskever, sandwichpanelen, sierpleister en andere. Winkels en hun gevels zien er voor bezoekers stijlvol, modern en aantrekkelijk uit.

Cottage gevel ~ Beste afwerkingen en decorontwerpen

Het ontwerp van de gevel van het huisje is de bekleding van het gebouw zelf plus de indeling van het gebied eromheen. Hier zijn de meest stijlvolle en aantrekkelijke ontwerpopties voor het exterieur van een cottage die u zeker kunt implementeren. Het creëren en implementeren van al deze ideeën vereiste veel creativiteit en professionaliteit van specialisten.

Gevel Ideeën

Donker olijfgroen wordt zelden gebruikt bij de bekleding van een cottage – en dit is uw troef. Vaak is het alleen mogelijk om originaliteit in het ontwerp van de gevel te bereiken door een verscheidenheid aan dure materialen te combineren, maar in dit geval ligt de nadruk op de kleuren, of beter gezegd, op het contrast. Door het gebouw te omlijsten met witte zuilen en een paar sneeuwwitte streken op de hoeken van het huisje lijkt het alsof de kunstenaar zijn beste meesterwerk in een mooie lichte lijst heeft gestopt.

Gevel Ideeën

Door het prettige ruwe oppervlak van het huis, geschilderd in warme koffiekleur, lijkt het gebouw op een kopje ochtendcappuccino, waaraan een beetje melk is toegevoegd in de vorm van een witte bekleding van het gebouw. Op een zonnige dag zullen de harde schaduwen van de volumetrische details van het huisje het een speciale verfijning en contrast geven. Het is beter om de standaardvorm van de ramen te verlaten, ze te laten omlijsten door een semi-ovaal frame in een natuurlijke houtkleur.

Gevel Ideeën

Als je naar dit gebouw kijkt, denk je allereerst aan hoe moeilijk het was om een ​​heel mooi bouwwerk te bouwen op zo’n scherpe stijging. In dit geval hebben ze zich hier zelfs op gefocust en een huis gebouwd met ideale geometrische vormen en verhoudingen. De bijna homogene houtafwerking op de gevel van het huisje geeft het gebouw een authenticiteit, de onberispelijke lijnen springen in het oog. Om de gevel van zo’n huis nieuw leven in te blazen, maar tegelijkertijd het buitengewone imago te behouden, moet het territorium worden aangelegd met coniferen.

Gevel Ideeën

Zo’n huisje ziet er duur en geweldig uit. Als je ernaar kijkt, kun je je voorstellen hoe iemand ‘s avonds in een ruime woonkamer zit met een glas wijn, naar klassieke muziek luistert en geniet van de frisheid van de koele wind die door de open ramen stroomt. De zachte overgang van de ene grijstint naar de andere laat ons niet toe om de gevelbekleding typisch te noemen. De muren zijn hier licht, de extra aankleding van de gevel van het huisje in de vorm van kolommen en kozijnen is iets donkerder en de voltooiing van dit schaduwspel is het dak van een bijna zwarte kleur.

Gevel Ideeën

Een pand dat het zeker verdient om opgenomen te worden in de lijst met mooiste cottage-gevels. De elegantie en verfijning van schoonheid worden gecombineerd in de gevelbekleding van dit gebouw. Als je naar het gebouw met een prachtig balkon kijkt, verwacht je daar een schattige prinses te zien die naar buiten kwam om de tuin te bewonderen. Het kleurcontrast is ideaal doordacht – rood dak plus grijze gevelbekleding. De omlijsting van elk raam is vergelijkbaar met de creatie van een kunstenaar die met verbazingwekkende zorg in elke krul heeft gewerkt. Het stucwerk op de muren van het huisje herhaalt precies de halfronde vorm van de ramen, wat de speciale charme van dit gebouw versterkt.

Gevel Ideeën

De onberispelijke witheid van het gebouw wordt op aangename wijze aangevuld door kleine krullen op de muren en geribbelde kolommen die aan een perfect vlak oppervlak hechten. Het zwarte dak bedekt het huisje als een elegante herenhoed. En slingers zijn langs de randen geïnstalleerd, waardoor het voor u een plezier is om elke dag naar huis terug te keren en te zien hoe het schijnt en lonkt met comfort. Merk op dat de fundering is gemaakt van donkere steen. Zo is het mogelijk om de grootsheid van het gebouw te benadrukken, de uitstraling zo luxueus en prestigieus mogelijk te maken.

Gevel Ideeën

Zo’n ontwerp van de gevels van huizen en cottages zal in elk geval buiten de doos kijken, zelfs als het gebouw erg klein is. Het is onmogelijk om je ogen van het huisje af te houden, waar de elegantie van lichte muren en sneeuwwit stucwerk gecombineerd met een rijk oranje pannendak en bakstenen inzetstukken in de bekleding. Zo’n structuur ziet er magisch uit als hij wordt ondergedompeld in groen, hij moet worden omringd door grote donzige bomen en perfect bijgesneden struiken.

Gevel Ideeën

Het is onmogelijk om niet op te merken hoe origineel dit huisje is. Grijs ziet er stijlvol en ingetogen uit. En de aanwezigheid van een groot aantal ramen benadrukt de modebewustheid van het gebouw. Glas van vloer tot plafond ziet er zowel buiten als binnen geweldig uit. In zo’n huis zal het altijd licht en ruim zijn. Een klein groen gebied voor het gebouw met schommels, beschutte banken en bomen rondom maken het gebied ideaal voor recreatie.

Gevel Ideeën

Alle gevels van de huisjes, waarvan je de foto’s hier ziet, hebben een soort pit. Dit is een huis dat eruitziet alsof iemand twee verschillende gebouwen met elkaar heeft verbonden en uiteindelijk iets geweldigs en aantrekkelijks heeft opgeleverd. Dit is hoe sterk het contrast kan zijn tussen de boven- en onderkant van een structuur met twee verdiepingen. Eerst zien we de donkerbruine stenen bekleding, die is afgewisseld met witte kozijnen en kleine decoratieve elementen erboven. Hoger kijkend zien we hoe de klassieke stijl blijft bestaan ​​in een lichtgrijze kleur met halfronde glazen en een prachtig balkon.

Gevel Ideeën

De delicate kleur van het gebouw en de scherpe hoeken zijn een combinatie die men wil bewonderen. Het huisje lijkt niet één voorkant te hebben – dankzij het niet-standaard dak ziet het er vanaf elk punt aantrekkelijk uit. De stenen fundering, zo krachtig en stijlvol qua uitstraling, wordt hier gecombineerd met de zachtheid van de blauwe kleur van de structuur. Hierdoor bleek het een fantastisch effect te bereiken, want het huis ziet eruit alsof de cadeaupapier er net uit is gehaald.

Gevel Ideeën

De pracht van dit gebouw kan zowel ‘s ochtends worden gewaardeerd, wanneer de glazen oppervlakken de eerste zonnestralen reflecteren, als bij zonsondergang, wanneer de houten gevel van het huisje is ondergedompeld in een rijke oranje kleur. De combinatie van natuurlijk hout en zwart fineer maakt van een vrij eenvoudige structuur iets heel moois. Bij zo’n huis zal zeker plaats zijn voor een tafeltje voor avondbijeenkomsten. De beste decoratie voor zo’n geventileerde gevel voor een huisje zijn stenen in verschillende kleuren.

Gevel Ideeën

Een huis dat eruitziet alsof het wordt aangevuld met designerdetails, wat het buitengewoon maakt. Op het voorbeeld van deze geventileerde gevel voor een cottage zie je het gebruik van meerdere tinten van dezelfde kleur tegelijk. De verscheidenheid aan texturen in dit geval maakt het huis moderner en stijlvol. De nadruk wordt hier gelegd op de hoeken van de constructie die met een lichte kleur zijn uitgelicht, ze maken de architectonische compositie compleet, compleet.

Gevel Ideeën

Voor je ligt een huisje waarvan de gevel tot in het kleinste detail doordacht is. De stijl van dit gebouw is voelbaar zodra je op het elegante stenen pad stapt, omgeven door glad bijgesneden gras aan de zijkanten. De symmetrie wordt hier niet in acht genomen, waardoor het gebouw niet als standaard kan worden beschouwd. Naast de platte pilaren staan ​​stenen constructies die onder een hoek van 75 graden zijn gekanteld. Als aanvulling op een dergelijke gevel van een gebouw, is het de moeite waard om het gebied rond het huis te versieren met verschillende lavendelstruiken of coniferen.

Gevel Ideeën

De convexe vorm van dit gebouw geeft het een bijzondere uitstraling. Het huis heeft meerdere balkons en een terras waar u een tafel kunt dekken en ‘s avonds kunt samenkomen met vrienden. Voor de bekleding werd een groot aantal verschillende gevelmaterialen voor cottages gebruikt, waaronder baksteen, steen, sierpleister. De compositie bleek helder en buitengewoon te zijn. De finishing touch van deze architectonische creatie is het donkere dak, dat elegantie toevoegt aan het ontwerp.

Gevel Ideeën

Een gebouw dat je letterlijk met je hand wilt aanraken om te kijken of het echt zo’n fluweelzacht reliëf heeft als het op het eerste gezicht lijkt. Voor de bekleding is hier gekozen voor een verbluffend zachte lichtgrijze kleur, die door de homogene textuur de stijl van het gebouw minimalistisch maakt. Gladde vormen zijn niet alleen zichtbaar in de structuur van het gebouw, maar ook in de indeling van het gebied eromheen. Perfect bijgesneden struiken maken de gevel compleet. De uitstraling van de cottages is niet alleen de juiste materiaalkeuze, maar ook veel creativiteit.

Alle foto’s van de gevels van de cottages die u hier ziet, verdienen aandacht. Elke optie is op zijn eigen manier origineel. Liefhebbers van minimalisme zullen houden van uniforme bekleding en regelmatige vormen, en als u de voorkeur geeft aan luxe, wilt u zeker een cottage-gevel, waarvan het ontwerp bestaat uit stucwerkelementen en een combinatie van verschillende afwerkingsmaterialen. Concentreer u op uw eigen smaak, voeg uw ideeën toe en het resultaat zal u zeker bevallen!

Mooie gevel ~ Foto van ontwerp, kleur, decor en materialen

Tegenwoordig staat minimalisme in huisdecoratie op het hoogtepunt van populariteit. Maar klassieke bekledingsstijlen zijn moeilijk om mee te concurreren. Hun grandeur en chic wordt overgebracht met behulp van goedgekozen kleuren, een verscheidenheid aan texturen en de toevoeging van individuele details. Wat is de mooie kleur van de gevel van het huis? Karamel, grijsbruin of toch een felle kleur met een vleugje rijpe mango? Ontwerpwerk, dat bestaat uit het correct mengen van alle componenten van het exterieur, vereist echt talent.

Gevel Ideeën

Het gebouw is afgewerkt met amandelkleurige bakstenen. Elke rechthoek heeft zijn eigen tint, waardoor het totaalplaatje er geweldig uitziet. De kleur van het gebouw is harmonieus gecombineerd met de pasteloranje kleur van het dak. De individuele details van het huis, die de verfijning accentueren en het gebouw elegantie geven, zijn afgewerkt in crèmekleuren. Het fundament van het huis, dat de stevigheid en status symboliseert, is grijs. De betekenis is ingebed in elke centimeter van de buitenkant. Het prachtige huis, waarvan de foto’s hier worden getoond, kan ofwel iemands knusse huisje worden of een gebouw voor verschillende speciale evenementen.

Gevel Ideeën

Er zit verfijning in elk element. De gebouwen zijn omgeven door zachte naaldbomen, waaronder sparren en dennen. Het is mooi om te zien hoe de donkergroene en tarwekleuren bij elkaar passen, welke sfeer de mix van deze kleuren creëert. Vanwege het feit dat zulke krachtige en majestueuze bomen over het hele grondgebied rond het gebouw groeien, ziet het huisje eruit als een echt kasteel, en niet alleen maar iemands verblijfplaats. Een mooie fontein op de binnenplaats draagt ​​alleen maar bij aan deze indruk.

Prachtig bakstenen huis

Gevel Ideeën

De hele ruimte rondom het prachtige bakstenen huis is een heerlijke tuin, waarin elke driehoek van perfect gesnoeide struiken een belangrijke rol speelt in het totale decor. Als u ‘s ochtends uitgaat naar een van de miniatuurbalkons met een kop hete koffie, kunt u de charmante malachietkleurige tuinen bewonderen. Ik wil langs de paden tussen de groene gebieden lopen, hand in hand en af ​​en toe stoppen om de pracht van het uitzicht opnieuw te bewonderen.

Gevel Ideeën

Dit prachtige bakstenen huis wordt niet alleen aangevuld door weelderige bomen, maar ook door sierlijke lantaarns die rond de omtrek van de tuin zijn geïnstalleerd. Ze zijn lang en onmogelijk esthetisch en sieren de buitenkant zowel overdag als ‘s nachts. In het donker verblinden de lampen hier de ogen niet met fel licht, maar gieten ze zachtjes warme lichtgevende stralen over de groene tuin. Als je de vraag stelt: “Hoe maak je een mooie gevel van het huis?”, Dan kunnen stijlvolle zwarte lantaarns daar het antwoord op zijn.

Mooie gevel van een huis met twee verdiepingen

Gevel Ideeën

Het mooie huis op de foto is aantrekkelijk omdat voor de bekleding materialen met verschillende reliëfs zijn gebruikt. Gladde funderingsblokken worden onderbroken door ruwe stenen waaruit de muren van het gebouw zijn opgetrokken. Dan zien we kleine delen van het huis, afgewerkt met sierpleister, gevolgd door een pannendak, in tegenstelling tot dit vlakke oppervlak. Zo’n ontwerpmanoeuvre maakt het uiterlijk van het gebouw spectaculairder en dwingt iemand over het gebouw te glijden en de prachtige gevel van een huis met twee verdiepingen te bewonderen.

Mooie gevel in huis

Gevel Ideeën

Bij het ontwerp van deze woning ligt de nadruk op de herhaling van verschillende geometrische vormen. Rechthoekige glazen dupliceren elkaar en semi-ovale kamerhoge ramen zijn als een weerspiegeling van luxueuze bogen met een vanilletint. Hier zijn de ontwerpers erin geslaagd om een ​​groot aantal verschillende vormen te combineren tot één geheel. Let op het prachtige fronton van het huis. Een dak met scherpe hoeken is een andere architectonische reflex, die het mogelijk maakte om een ​​creatieve stijl aan het gebouw te geven.

Het prachtige ontwerp van het huis op de foto is te danken aan veel verschillende nuances in het ontwerp. Bij de constructie van het gebouw wordt er al vanuit gegaan dat het geen gewoon gebouw zal worden met een eentonig oppervlak. De piramidevormige delen van het dak maken de stijl van het huisje klassiek en geven het een lichte toets van vroeger. De combinatie van verschillende tinten bruin en groen, speciale aandacht voor detail – dit alles maakte het mogelijk om een ​​bijna paradijselijk verblijf te creëren.

Wat kan een gevel zijn voor een huis? ~ Bekijk deze materialen, decors en dessins eens!

Het ontwerp van de gevel van een huis vereist niet alleen nauwkeurige berekeningen en hoogwaardige materialen, maar ook veel creativiteit. De ontwerpopties voor het huis, waarvan de foto’s hieronder worden gegeven, zijn die gevallen waarin een specialist in zijn vakgebied erin slaagde verschillende texturen, kleuren en bekledingsmaterialen met verbazingwekkende nauwkeurigheid te combineren. De gebouwen op de foto’s zijn niet alleen speciaal voor de decoratie van de muren – in de buitenkant van deze structuren zijn er details die in het oog springen.

Bekledingsmaterialen voor gevels

Gevel Ideeën

Een statig huis waarvan u de schoonheid wilt bewonderen. Dit is het gebouw waar kleine meisjes van dromen om prinsesjes te spelen. Het gebouw is luxueus en verfijnd van stijl, het bekledingsmateriaal voor de gevel is baksteen. Het wordt op een heerlijke manier aangevuld door bas-reliëfs die over het hele oppervlak van het gebouw zijn geplaatst. Dergelijke gestructureerde elementen kunnen de structuur doen herleven. Als u niet weet welke gevel het beste bij uw huis past, neem dan even de tijd om een ​​decor te kiezen. Dan wordt elke bekleding slechts een achtergrond voor creatieve producten.

Gevel Ideeën

Om comfortabel te zijn in een groot huis, moet er zoveel mogelijk licht naar binnen komen. Daarom kan men in zo’n luxueus gebouw niet zonder volumetrische ramen op de vloer. Dit is wat tegenwoordig ongelooflijk populair is. Het gevelsysteem voor een woonhuis verdient bijzondere aandacht. Een prachtige combinatie van lichte en donkere kleuren, evenals een elegant balkon, waar u ‘s ochtends zeker naar uit wilt gaan – de stijl is geschikt voor diegenen die overal en overal op zoek zijn naar verfijning.

Gevel Ideeën

Weet u niet zeker welke gevel u moet kiezen voor uw huis? In dit geval kunt u meerdere afwerkingsmaterialen tegelijk combineren. Bijvoorbeeld de bakstenen bekleding van het grootste deel van de gevel, aangevuld met prachtige kolommen, die zijn afgewerkt met sierpleister. Met deze laatste kunt u het gebouw overigens visueel uitrekken, slanker en aantrekkelijker maken. Dit idee voor de gevel van het huis wordt al lang gebruikt, maar elke keer dat het wordt geïmplementeerd, creëren ontwerpers steeds creatievere ontwerpen.

Gevel Ideeën

Bewondering en verrukking zijn de gevoelens die dit gebouw direct oproept. Kijkend naar hoe het bekledingsmateriaal voor de buitenmuren in harmonie is met het perfect bijgesneden gazon en het stucwerk rond de enorme ramen, is het onmogelijk om niet te dromen over het leven in zo’n klooster. ‘S Ochtends wordt de woonkamer overspoeld met fel licht van de zonnestralen en als je op dit moment van buitenaf naar het gebouw kijkt, zie je alle tinten van het gevelmateriaal dat hier voor het huis is gebruikt.

Welke gevel te kiezen voor het huis?

Gevel Ideeën

De fantastische buitenkant van dit gebouw belichaamt de beste ideeën van een klassieke inrichting. De reliëfpatronen die de muren van het huisje bedekken, geven het een solide en luxe uitstraling. Om het gebied rond zo’n huis te verfijnen, moet je er coniferen omheen planten – slanke thuja is een ideale keuze. Ze overwinnen met hun schoonheid en eenvoud tegelijk. Het is de moeite waard om op de tegels rond het huis te letten, dit zou goed moeten passen bij de hoofdkleur van het gebouw.

Gevel Ideeën

De elegantie van dit gebouw komt tot uiting in de details. Licht koffiepleister voor de gevel van het huis, bloemmotieven als decoratie, evenals de grootsheid van het gebouw zelf – dit alles maakt het imago bijzonder verbluffend. Onmerkbaar begin je zo’n structuur te bewonderen, als een kunstwerk. Zelfs bij somber weer ziet het huis er warm en gastvrij uit. Men zou graag na zware dagen terugkeren naar zo’n klooster om met het gezin op het ruime terras te dineren.

Gevel Ideeën

Stijlvol en modern huis dat eruitziet alsof het geschilderd is. De gelijkmatigheid van de lijnen, de bedachtzaamheid van de kleuren, de balans tussen donker en licht – dit alles fascineert, doet je nadenken over het gebouw tot in het kleinste detail. Een bordeauxrode baksteen is een geschikt afwerkingsmateriaal voor een huis van dit type. En diepgroene thuja’s die op een rij zijn geplant, vormen een aanvulling op de chic van een heerlijk huisje.

Gevel Ideeën

Het originele bordeauxrode dak in dit huis heeft een bijzondere structuur. Veel kleine zeshoeken met donkere vignettering geven het oppervlak een klein volume. Het afwerkingsmateriaal voor de gevel van een woonhuis is hier decoratief gips met een heterogene textuur. De lichtgrijze kleur wordt geaccentueerd door de onberispelijke witheid van de kozijnen en decoratieve elementen. Het gebied rond het gebouw is bedekt met tegels die tinten van alle kleuren combineren die in het ontwerp van het huis zijn gebruikt.

Gevel Ideeën

Een gebouw waarvan de schoonheid wordt benadrukt door de combinatie van verschillende kleuren in het ontwerp. Decoratief grijs gips is het afwerkingsmateriaal voor het huis geworden. Bovendien is het hoofdoppervlak van de structuur gemaakt in de donkerste toon en zijn de kolommen die de hoeken van de structuur omlijsten iets lichter. Brede ramen met witte kozijnen zien er interessant uit, waardoor het mogelijk was om het hele kleurenpalet aan de buitenkant te benadrukken. Het felgroene gazon contrasteert goed met het algehele ontwerp van het gebouw.

Gevel Ideeën

Het materiaal voor het decoreren van het huis van buitenaf kan van baksteen zijn, maar dit betekent niet dat het gebouw er gewoon uitziet. Dit zal zeker niet gebeuren als de gevel wordt aangevuld met een mooi hekwerk in de vorm van volumineuze witte zuilen, de ramen zijn gedecoreerd in een klassieke stijl en bij de entree zijn grote cilindrische kolommen geplaatst. De steen zelf is beter om te nemen met verschillende tinten. Slechts een paar gearceerde rechthoeken aan de buitenkant van een gebouw kunnen het er exclusief uit laten zien.

Buiten Home decor

Gevel Ideeën

Een van de modernste oplossingen voor het versieren van de gevel van een huis is de installatie van ramen in de vloer. Welke materialen je ook gebruikt voor de gevelbekleding, volumetrisch glas in een sfeervolle omlijsting geeft het huis een bijzondere chique uitstraling. Buitenhuisdecoratie ziet er betoverend uit als u het gebouw in dezelfde toon en stijl afwerkt. Donkere bakstenen rechthoeken van vergelijkbare tinten plus lichtgrijze raamkozijnen zien er harmonieus uit.

Gevel Ideeën

De structuur van dit huis is volkomen atypisch. Het gebouw lijkt meerdere niveaus te hebben. In dit geval was het gevelmateriaal voor een woonhuis terracottakleurige baksteen, ook de kleur van de tegels was daarop afgestemd. Scherpe dakhoeken laten het huis eruit zien als een kasteel, dit effect wordt versterkt door de aanwezigheid van een klein balkon met een smeedijzeren hekwerk. Het frame van de brede ramen van het huis komt overeen met het frame rond de garagedeur. Deze herhaling toont de aanwezigheid van één stijl in de gevelbekleding van het gebouw.

Materiaal voor het afwerken van de gevel van het huis

Gevel Ideeën

Een werkelijk prachtig met baksteen bekleed gebouw. Dit materiaal voor het afwerken van de gevel van het huis is het hoogtepunt geworden. De donkere kleur van de steen wordt met succes aangevuld met geometrische vormen die in het decor zijn getekend. Bij het ontwerp van het gebouw is tot in de details doordacht. De langwerpige houtskeletbouwramen passen goed bij de houten inzetstukken tussen de twee delen van het gebouw. Strakke zwarte lampen vullen het moderne exterieur aan en maken de ruimte ‘s avonds gezellig.

Gevel Ideeën

Als u in zo’n huis woont, weet u 100% zeker dat uw verblijf uniek is. Dit gebouw oogt kosmisch, maar is tegelijkertijd heel praktisch en ruim van binnen. Zodra de zon aan de horizon verschijnt, verandert het glanzende oppervlak van het afwerkingsmateriaal voor de gevel het gebouw in een prachtige diamant, waarvan alle facetten in verschillende kleuren glinsteren. Veel groen op het grondgebied van de woning zorgt voor een contrast tussen de gemoderniseerde structuur en de natuurlijke omgeving.

Gevel Ideeën

Als we nadenken over de kleur waarin we een huis moeten versieren, stoppen we vaak bij typische kleuren. Hoe zit het met terracotta? Zo’n opvallend gebouw is op het eerste gezicht indrukwekkend. Hetzelfde afwerkingsmateriaal voor de buitenmuren wordt over het hele oppervlak gebruikt, maar tegelijkertijd fascineert de structuur door zijn structuur. Zigzaglijnen, geometrische vormen, asymmetrie – dergelijke nuances maken van een gebouw een architectonisch meesterwerk.

Gevel Ideeën

Het kiezen van de juiste kleur voor uw huis is soms zo moeilijk. Maar in dit geval hoef je dit helemaal niet te doen, omdat de structuur elke keer de kleur zal aannemen van wat er omheen staat. Het gebouw, dat de wolken weerspiegelt die door de zon zijn getint, behoort tot de categorie van architectonische magie. Dit materiaal voor de gevel van het huis zorgt ervoor dat het harmonieus kan worden gecombineerd met de luchthorizon. Het ideale materiaal voor het afwerken van de fundering is een steen voor de gevel van het huis.

Gevel Ideeën

Een modern gebouw bestaat niet altijd uit veel glasoppervlakken of ontwerpoplossingen die nog nooit eerder zijn gebruikt. Dit gebouw is daar een goed voorbeeld van. Stijlvol gedecoreerde fresco’s zien er prachtig uit als materiaal voor de gevel van een huis. De afbeelding op het oppervlak van de structuur kan van alles zijn, van oude Griekse motieven tot kunstwerken uit de 21e eeuw. Dergelijke materialen voor het decoreren van de gevels van huizen maken het mogelijk om de meest gewaagde ideeën tot een prachtige realiteit te maken.

Huisbekleding

Gevel Ideeën

Dit gebouw ziet eruit als een tentoonstelling op een tentoonstelling van hedendaagse kunst, omdat metalen panelen werden gebruikt als materiaal voor de gevel van het huis. De vormgeving van het gebouw is minimalistisch te noemen, maar zeker niet saai of typisch. Dit huis is een voorbeeld van de ongelooflijke vormen die eenvoud aanneemt in architectuur. Deze gevelbekleding voor het huis is een originele oplossing als het gebouw de juiste vorm heeft en je de stijl nieuw wilt maken.

Gevel Ideeën

Wilt u weten hoe het gebruik van gevelstenen eruitziet voor een gevel? We zijn klaar om de afwerkingsopties nu te laten zien. De foto toont een gebouw waarin grote bakstenen rechthoeken worden gecombineerd met roestvrijstalen panelen. Het buitengewone uiterlijk van de buitenkant van het huisje wordt geleverd door de golvende vorm van het bekledingsmateriaal. Het voegt ook visueel volume toe aan de structuur. Je kunt deze materialen gebruiken om een ​​huis mee te bekleden, of je kunt er een kantoorpand mee decoreren.

Gevel Ideeën

Metalen panelen voor de gevels van privéwoningen zien er aantrekkelijk uit als je speelt met de kleuren van dit materiaal. U kunt bijvoorbeeld verschillende tinten oranje combineren of de gemoderniseerde stijl van het metalen oppervlak verdunnen met houtklassiekers. Gebouwen in deze tint kunnen het best worden aangevuld met zwarte details die de schoonheid van de architect omlijsten. Zwarte kozijnen van ruime ramen, zwart dak, zwarte lantaarn – dit zorgt voor de eenheid van stijl.

Gevel Ideeën

Een onberispelijk platte rechthoekige structuur. Hoe verveling in zijn ontwerp te elimineren? Gevelpanelen met patronen zijn de uitweg. Alles kan op het oppervlak worden afgebeeld. Chaotische tekeningen en tekens, silhouetten van mensen of sierlijke bloemenlijnen zullen er geweldig uitzien. Het meest interessante is dat zo’n materiaal voor de gevel niet eens een extra kleur nodig heeft – het ziet er spannend uit, zelfs als het monochroom is.

Gevel Ideeën

Aluminium afwerkingsmaterialen voor de gevels van huizen, of hoe u ervoor kunt zorgen dat elke voorbijganger aandacht besteedt aan uw woning – dit is de perfecte naam voor de structuur op de foto. Asymmetrische figuren zijn niet alleen decor, maar kamers, comfortabel van binnen uitgerust. Dergelijk bekledingsmateriaal voor de gevel van het huis, zoals metaal, wordt hier alleen gebruikt als een frame, waarin zich sterk glas bevindt. Aantrekkelijk van buiten, comfortabel van binnen – ideaal voor een huis.

Om de buitenkant van het gebouw echt aantrekkelijk te maken, kunt u bakstenen als decoratie gebruiken, of u kunt verschillende soorten sierpleister voor gevels combineren. Nu zijn er in onze toegang honderden opties voor materialen voor buitendecoratie van huizen, die elk uw huis origineel en modern kunnen maken. Sommige gevelmaterialen voor cottages maken het mogelijk om de woning eruit te laten zien als een middeleeuws kasteel, er zijn ook de meest gemoderniseerde ideeën, vol creativiteit en verbeeldingskracht.

Hoe ziet de ideale gevel van uw droomhuis eruit?

Buitenkant van het huis / Frisse ontwerpen en stijlen voor uw gevel

De buitenkant van een modern land – privéhuis, hout of baksteen, heeft één gemeenschappelijk kenmerk: individualiteit. Voor uw gemak hebben we foto’s van ideeën voor gevelontwerp verzameld. Nu ligt de nadruk vooral op ruimte, natuurlijke texturen, creativiteit, zodat je je oude fantasieën veilig in realiteit kunt belichamen. Wilt u de gevel monumentaal en magnifiek maken? De barokke richting past meer bij jou. Of ga je misschien richting warmte en gevoel voor gevoel? Landelijke stijl zal te hulp komen! Op dit moment volgen we dit jaar de meest relevante richtingen!

Gevel Ideeën

Exterieurstijlen van huizen: hun onderscheidende kenmerk

Tegenwoordig zijn er een groot aantal architecturale trends, dus je kunt gewoon in de war raken door al deze diversiteit. Exterieurstijlen bepalen het ritme voor de hele buitenkant van een gebouw. Een dergelijke keuze wordt gemaakt op basis van de persoonlijke smaak van de eigenaar, de grootte van het onroerend goed, de beschikbaarheid van een eigen perceel en de nabijheid van andere gebouwen. Alle ontwerprichtingen zijn grofweg in vier groepen te verdelen:

 • Europees: Engeland, Italië, Spanje, Frankrijk.
 • Scandinavisch: Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland.
 • Amerikaans
 • Vooruitstrevend modern – modern en hightech.

Klassieke buitenkant van het landhuis – schoonheid zit in de details

Gevel Ideeën
 • De klassieke stijl combineert majesteit, helderheid en strengheid van vormen, het gebruik van lichte en discrete kleuren.
 • Kolommen zijn een verplicht attribuut – ze versieren de gevel, ondersteunen het balkon en terras.
 • Perfecte symmetrie. In de bouw wordt de regel van de “gulden snede” gebruikt met een andere indicator van breedte en hoogte.
 • De buitenkant van een landhuis in klassieke stijl omvat ook bas-reliëfs, beelden, dressoirs, trappen.
 • Bas-reliëfs, lijstwerk, gips of schuimstuclijsten zijn kenmerkend voor een moderne woning in klassieke stijl. Het is gebruikelijk om dergelijke elementen in het wit te markeren tegen de achtergrond van een pastelkleurige gevel.

Buitengevel in chaletstijl – noordelijke status en comfort

Waar worden de Alpenbergen en hun met sneeuw bedekte valleien mee geassocieerd? Woningen in chaletstijl natuurlijk. Gezellige hutten met spreidende daken worden aangevuld met ruime buitenterrassen. De buitenkant van de gevel in chaletstijl is uitsluitend van hout gemaakt – een eenvoudig, betrouwbaar en functioneel materiaal in noordelijke koude omstandigheden.

Gevel Ideeën

Zo’n huisvesting geeft een gevoel van geborgenheid, warmte. Het is gebruikelijk om de gevel van steen en beton op te zetten en het bouwframe op een podium te plaatsen. De gevel is meestal naar het oosten georiënteerd, waar meer zonlicht geconcentreerd is. Een project van dit formaat is gepland met een zolder, die is versierd met decoratieve balken, pilasters. Het is verplicht om een ​​balkon te hebben met een dak dat naar voren uitsteekt, dat een “vizier” vormt.

Buitenkant van een woonhuis in Provençaalse stijl

Gevel Ideeën

Zuid-Frankrijk, een rustige omgeving of een dorp met aangename huizen van één of twee verdiepingen die lonken met hun comfort. Zo verschijnt de wereldberoemde Provençaalse stijl, die ook wel “rustieke romantiek” wordt genoemd. De foto toont de buitenkant van het huis in Provençaalse stijl:

 • We zien eenvoudige vormen, de aanwezigheid van de meest natuurlijke pasteltinten, een perfect op elkaar afgestemd kleurenpalet.
 • Het is raadzaam om een ​​veranda te voorzien waar u tijd kunt doorbrengen met uw gezin en gasten kunt ontmoeten.
 • Ramen met dunne kozijnen, met luiken die de algehele look complementeren.
 • Het pannendak vormt een perfecte aanvulling op het gevelpleister. Het meertraps dak is het hoogtepunt van het project.

Buitenkant van een Scandinavisch huis

Scandinavische stijl, als een verademing, trekt liefhebbers van minimalisme aan. De buitenkant van een Scandinavisch huis is fundamenteel eenvoudig: eenvoud van texturen, lijnen, gebrek aan luxe, maximale ruimte en onlosmakelijke verbinding met de natuur. Vergeet geavanceerde technologie en kunst – gebrek aan pathos en terughoudendheid geven zo’n huis een grote elegantie en status.

Gevel Ideeën

Panoramische beglazing, inclusief transparante deuren, als u een eigen perceel of balkon heeft, is een verplicht element. Het hout aan de basis van de gevel en de vloer geeft esthetiek en functionaliteit. Kleuraccenten op de gevel worden vloeiend aangebracht: de bruine gevel wordt bijvoorbeeld geaccentueerd door crèmekleurige platbands of dwarsbalken.

Buitenkanten van huizen en cottages in loftstijl

Gevel Ideeën

Waarom de buitenkant van huizen en cottages in loftstijl zo populair is:

 • Op de foto is het huis in moderne stijl te zien. Zoals we kunnen zien, ligt de nadruk vooral op ruimte en is het helemaal niet nodig om een ​​persoonlijk plot te hebben. De muren worden gewist door panoramische ramen, gebrek aan decoratie.
 • Loft is een overblijfsel uit de geschiedenis van fabrieken en fabrieken. Na het verdwijnen van fabrieken begonnen intellectuelen en bohémiens dergelijke gebouwen te gebruiken voor huisvesting. De muren zijn gemaakt van bakstenen – elke kleur.
 • Raamkozijnen in donkere kleuren om metaal te imiteren, omdat dit materiaal het beste gecombineerd kan worden met metselwerk.
 • De daken zijn glad zonder luifels.

Buitenkant van het huis in mediterrane stijl – zuidelijke charme

Mediterrane stijl + buitenkant van het huis = glamour en een sfeer van constante ontspanning. In de stijl van de buitenkant van het huis ziet deze richting er erg expressief en conceptueel uit. Dankzij de overvloed aan warme kleuren in de decoratie van de gevel, de aanwezigheid van metselwerk, pannendaken in verschillende vormen, waan je je in een badplaats.

Gevel Ideeën

Een verplicht element van zo’n huis is een entree met metselwerk naar een persoonlijke garage. Vergeet het gesloten balkon met kleine kolommen niet. De gevel wordt geaccentueerd met verschillende tinten metselwerk.

Buitenkant van een houten huis: wat is het voordeel

De foto toont de buitenkant van een Engels houten huis. De gevel is gemaakt van geverfde houtprofielen, die samen met de bitumineuze dakpannen een fraaie compositie vormen.

Gevel Ideeën

U kunt elke klassieke richting kiezen bij het ontwerp van de gevel – in alle gevallen is het mogelijk om hout als basis van de buitenkant te gebruiken. Als je jezelf wilt omringen met een gevoel van eenheid met de natuur, kies dan voor de Finse of Japanse stijl. In dit geval neemt de boom meer dan 80% van het huis in beslag. Afhankelijk van de kleur en het concept kan dit materiaal een gevoel van lichtheid en beknoptheid geven, evenals status, degelijkheid.

Buitenkant van een modern huis gemaakt van gelamineerd fineerhout: milieuvriendelijkheid en economie

Gevel Ideeën

Hoe verschilt de buitenkant van een modern huis gemaakt van gelamineerd fineerhout van andere projecten:

 • Hoge bouwsnelheid. Gevels met een groot oppervlak worden in een paar maanden gebouwd, dus dit formaat zal binnen een beperkte tijd universeel worden.
 • Bestand tegen ongunstige weersomstandigheden.
 • Optimale geluids- en warmte-isolatie.
 • Hoge structurele sterkte. Het materiaal is niet bang voor mechanische schade, behoudt zijn vorm en uiterlijk meer dan 70 jaar.
 • Milieu vriendelijkheid. In de bouw wordt natuurlijk hout gebruikt, dat geen gifstoffen in de atmosfeer afgeeft. Een woning van deze indeling is gunstig voor het hele gezin.

Buitenkant van een woongebouw gemaakt van houtblokken – volledige eenheid met de natuur

Gevel Ideeën

De buitenkant van een blokhut hoeft er niet uit te zien zoals we die in Noorse stijl zien. Hoewel het de moeite waard is om rekening te houden met de daken van natuurlijk mos, die een uitstekende warmte- en geluidsisolatie bieden en vocht absorberen.

Gevel Ideeën

Een cilindrisch blok is een betrouwbaar en hoogwaardig materiaal voor het bouwen van een gevel. Dergelijke muren worden extra behandeld tegen vocht en vuur.

Mooie buitenkant van bakstenen huizen

Mooie exterieurs van bakstenen huizen sturen ons naar Groot-Brittannië of de VS, waar dergelijke projecten in een grote verscheidenheid voorkomen. Je herinnert je de loftstijl nog met zijn eenvoudige vormen, plat dak en panoramische ramen.

Gevel Ideeën

Maar het is de moeite waard om een ​​meer decoratief formaat te overwegen, waarbij baksteen wordt gecombineerd met gipsstucwerk, aangevuld met kolommen. Desondanks accepteert het project de overvloed aan decor en pracht niet. Integendeel, rechte lijnen blijven behouden, er is conservatisme en een monumentaal accent van de architect.

Buitenkant van een huis met één verdieping: hoe eenvoudig en smaakvol te leven

Gevel Ideeën

Bent u de eigenaar van een huis met één verdieping? Zelfs als u van plan bent een huis helemaal opnieuw te bouwen, moet u weten:

 • De buitenkant van een huis met één verdieping vereist maximale ruimtebesparing. De grootte van de ramen mag niet te klein zijn. Hun aantal op één muur mag niet groter zijn dan 2-3. Het is het beste om ramen op 50-70% van de muur te kiezen.
 • Baksteen, houten panelen, gevelbekleding, decoratieve steen en verschillende soorten pleisterwerk worden als bekledingsmateriaal gebruikt.
 • Om het huis groter te laten lijken en een gevoel van ruimte te geven, moet u lichte en pastelkleuren van de gevel kiezen. Het wordt aanbevolen om wat kleuraccent toe te voegen (zoals weergegeven op de foto).

Foto van de buitenkant van landhuizen met twee verdiepingen

Gevel Ideeën

De foto toont een moderne benadering van het ontwerp van de gevel. Het exterieurontwerp van huizen met twee verdiepingen maakt een combinatie van verschillende materialen mogelijk: hout + natuursteen, houten panelen + beton, metaal + beton, gevelbekleding + houtblokken, enz.

Gevel Ideeën

Huizen gemaakt van gips en decoratieve steen in rustige pastelkleuren zijn vooral populair bij eigenaren van onroerend goed in de voorsteden, zoals te zien is op de onderstaande foto.

Huis exterieur met zolder

Gevel Ideeën

Als u de buitenkant van een huis met zolder heeft gekozen, moet u een aantal subtiliteiten van een dergelijk project kennen:

 • De zolder is noodzakelijkerwijs bedekt met een dakvizier om deze tegen neerslag te beschermen. Indien mogelijk kunt u een uitgang naar het balkon voorzien.
 • De wanden van de zolder moeten worden ontworpen in de stijl van het lagere niveau van het huis om een ​​monolithische structuur te creëren.
 • Zolderramen openen vanuit de kamer. Indien mogelijk is er een deur voorzien met toegang tot het balkon.

Creatieve ideeën voor het exterieur van het huis

U hoeft niet zelf een project voor uw toekomstige woning te ontwikkelen, want u kunt een passend idee kiezen door online een exterieurontwerp te maken. Er zijn speciale programma’s die iedereen kan gebruiken. Of u kunt de buitenkant van de woning die u mooi vindt vinden (foto) en deze laten zien aan het bouwbedrijf, met uw eigen wensen.

Gevel Ideeën

Een huis versierd met witte zuilen ziet er altijd luxueus uit. Het ontwerp in lichte kleuren geeft het gebouw een bijzondere adel en benadrukt zijn status. Stucwerk op de muren van het huis maakt het interessanter. Je zou zo’n structuur willen overwegen, elk element, elk detail bestuderen. Een uitstekende oplossing zou ook een balkon zijn waar u bloeiende planten kunt plaatsen of een kleine salontafel kunt opzetten waaraan u de zonsopgangen of zonsondergangen moet bewonderen.

Gevel Ideeën

Tegenover een huis staan ​​met stenen is tegenwoordig een van de meest populaire opties. Als u deze buitenkant van een huis met één verdieping op de foto bekijkt, zult u zelf zien dat deze ontwerpoptie voor een gebouw er altijd stijlvol en prestigieus uitziet. In dit geval zijn de wanden afgewerkt met een materiaal van een aangename chocoladekleur; ook de deuren en kozijnen zijn op deze kleur afgestemd. Zodat het exterieurontwerp van het huis er niet eentonig uitziet, wordt het verdund met enkele details. De deur is bijvoorbeeld geen massieve metalen plaat, maar een zeer interessant ontwerp met een gesmeed inzetstuk.

Gevel Ideeën

De combinatie van wit en lichtbruin in dit gebouw ziet er onberispelijk uit. Deze kleuren in het exterieurontwerp geven iedereen die naar het huis kijkt een onbeschrijfelijk gevoel van comfort. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de vorm van de constructie. Op elke centimeter zijn perfect rechte lijnen zichtbaar. Lage gesmede balustrades vullen het huis aan met hun elegantie, en de ramen zijn onopvallend versierd met witte elementen in verschillende vormen. Op warme zomerdagen zult u zeker genieten op het ruime terras.

Gevel Ideeën

In deze versie ziet een combinatie van verschillende soorten bekleding er erg origineel uit. Een deel van het gebouw is afgewerkt met bakstenen, een deel met sierpleister. De fundering van het huis is bekleed met steen, wat de elegantie van de hele structuur benadrukt met zijn heterogene textuur en donkere kleur. Het langwerpige raam maakt het gebouw representatief. Hier wordt het omlijst door een buitengewoon frame van witte baksteen, wat dit exterieur uniek maakt. Een kleine versiering van het huis in de vorm van sierlijk stucwerk onder dit raam geeft het extravagantie.

Gevel Ideeën

Een huis met twee verdiepingen, ontworpen als een kasteel waar een prinses zich bevindt. Opengewerkt, delicaat, gracieus – dit zijn de enige woorden om deze structuur te beschrijven. Elke boogbocht of schijnbaar onbeduidende decoratieve inzet speelt een rol in het totaalbeeld. Planten zullen helpen om het territorium interessanter te maken, om een ​​oosters accent aan het gebouw toe te voegen, maar ze mogen het grootste deel van de gevel van het huis niet bedekken. Een volumineuze palmboom is voldoende. Het vormt een soort spel van heldere en crèmekleurige kleuren aan de buitenkant van het gebouw.

Gevel Ideeën

Het exterieur op de foto is een huis met een buitengewoon en volledig individueel ontwerp. Dit gebouw is anders gebleken dan alle andere. Het zeer compacte gebouw van twee verdiepingen heeft een ruim terras, dat is versierd met gordijnen die bij het hele huis passen. De goed groene omgeving rondom verfrist het totaalbeeld van de gevel, maakt deze natuurlijker. Een bijzondere stijl is terug te zien in het ontwerp van dit gebouw. Een klein gesmeed balkon maakt het aristocratisch, origineel.

Gevel Ideeën

Symmetrische gebouwen zien er altijd op een bijzondere manier majestueus uit. In de vormen van dit gebouw is laconiek en eenvoud terug te zien, en dat is precies wat er nu in de mode is. Als je in zo’n huis woont, voel je je niet minder de eigenaar van het kasteel. Het ontwerp van de gevel, waar baksteenbekleding en sierpleister zijn gecombineerd, is stijlvol en modern. De overgang van de ene textuur naar de andere zorgt ervoor dat je naar zo’n gebouw wilt kijken, maakt het atypisch. Dit type afwerking kan veel kleuren hebben. En met behulp van stenen kunt u zelfs een ander ornament maken – in dit geval zal het ontwerp van de buitenkant van het huis echt uniek zijn.

Gevel Ideeën

Een zorgvuldig geplande buitenkant van een woonhuis kan een echt architectonisch meesterwerk worden. Bij het ontwerp van het exterieur moet zeker het algemene idee worden gezien, dat zich in elk deel van de structuur manifesteert. Mooie witte kolommen strekken het gebouw visueel uit, maken het steviger en luxer. Monochroom en het gebruik van overwegend lichte tinten in de gevelbekleding is wat tegenwoordig erg populair is. En de lichtstralen gedurende de dag zullen de schoonheid van het huis op verschillende manieren aanvullen met hun heldere highlights.

Gevel Ideeën

Hier is een van de meest populaire exterieurstijlen van vandaag: minimalisme. De aantrekkingskracht van eenvoud is hoe het exterieurontwerp van dit gebouw kan worden beschreven. Witte randen geven het elegantie, maar maken het niet te pretentieus. Bij het werken aan het exterieurontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de kleur van de huisafwerking. Misschien vind je het leuk om koffiemuren te combineren met room, en dit alles te benadrukken met donkeroranje stenen. Er zijn geen details in de buitenkant van het huisje waar het oog aan vastklampt. U kunt ze zelf toevoegen door een paar subtiel versierde lantaarns op te hangen of door het gebouw te omringen met een prachtige tuin.

Gevel Ideeën

Wat is de buitenkant van een huis? Dit is de smaak van de eigenaar, belichaamd in een architectonisch concept. Als u uw huis met sierpleister wilt decoreren, kunt u de meest gewaagde en buitengewone ontwerpbeslissingen nemen. Dit materiaal kan bijna elke kleur en textuur hebben. In dit geval ziet de overgang van de ene kleur naar de andere er mooi uit, hoewel je op dezelfde manier het gebouw meer contrasterend kunt maken.

Gevel Ideeën

Als velen bij het ontwerp van een gewoon alledaags huis de voorkeur geven aan minimalisme, dan vereist het exterieurontwerp van een landhuis beslist verbeeldingskracht. Aangekomen bij uw ideaal uitgeruste verblijfplaats, kunt u ten volle genieten van het tijdverdrijf. De bekleding van het huis in grijs en wit verdient bijzondere aandacht, omdat dit gebouw de indruk wekt van een paleis. Er zit iets nobels in zijn stijl, dergelijke buitenkanten van huizen worden niet vaak gevonden. Wanddecoratie van natuursteen past goed bij ton sur ton pleisterwerk.

Gevel Ideeën

Een gebouw in warme kleuren decoreren is altijd een goed idee. Al voordat je naar binnen stapt, lijkt het huis gezellig. Een pannendak met een roodachtige tint is ideaal voor deze ontwerpoptie. Een kleine ruimte voor de ingang van de kamer stelt u in staat om stoelen en een tafel neer te zetten waar u uw avonden zeker met een glas wijn kunt doorbrengen.

Gevel Ideeën

Een landhuis is een plek waar u zich wilt verbergen voor al uw dagelijkse beslommeringen. Ga ‘s avonds zitten aan een kleine mooie tafel op het balkon onder het licht van verschillende lantaarns, eet met iets waanzinnig lekkers en praat met je familie over alles in de wereld. De buitenkant van een landhuis, gestileerd als een klassieker, zal een uitstekende plek zijn voor dergelijke evenementen. Het gebied rond het gebouw kan worden versierd met thuja’s en andere coniferen.

Gevel Ideeën

De buitenkant is de eerste indruk van uw huis. Met een competente benadering van de ontwikkeling van een bouwproject, kunt u uw huis eruit laten zien als een echt stukje paradijs. Het maakt niet uit of u de buitenkant van een houten huis maakt of van plan bent een structuur te bouwen die is afgewerkt met gips. In ieder geval heeft uw woning alle kans om de plek te worden waar u elke dag met plezier naar terug wilt keren.

Gevel Ideeën

In dit artikel heb je de fijne kneepjes geleerd van het decoreren van de gevel van een landelijk, privé, modern, houten, bakstenen huis. Alle gepresenteerde foto’s tonen de verscheidenheid aan bouwstijlen die de klant kan kiezen. De buitenkant van het huis is niet alleen een indicatie van de smaak van de eigenaar, maar ook van het karakter van het huis, de harmonie met de omringende wereld.