Meteen naar de inhoud
ArtFacade » Gevel Stucwerk

Gevel Stucwerk

Wij heten u van harte welkom op onze website. Hier vindt u antwoorden op alle vragen met betrekking tot het decoreren van de gevel van uw huis met architectonische elementen gemaakt van versterkt polystyreenschuim. Wij zijn al meer dan 10 jaar een fabrikant van piepschuim geveldecoratie.

Koop decoratieve elementen voor de gevel van het huis tegen de beste prijs

Bent u van plan de gevelbekleding van uw woning te renoveren, maar weet u niet welk materiaal qua inrichting en werking het meest geschikt is. Deskundigen raden u aan om op te letten en stucwerk voor de gevel van schuim te kopen. Dit materiaal onderscheidt zich door individuele esthetische kenmerken, installatiegemak en uitstekende warmte-, geluids- en vochtisolerende eigenschappen.

Weet u niet waar u stucwerk voor de gevel van het huis tegen de beste prijs kunt kopen? Er is een uitgang! Ons bedrijf biedt een voordelige mogelijkheid om decoratief bekledingsmateriaal aan te schaffen tegen de meest betaalbare prijzen op de markt met kwaliteitsgarantie. Als u stucwerk bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat het duurzaam is en voldoet aan de aangegeven kenmerken. Elke klant van ons bedrijf merkte de hoge kwaliteit van het product op en de weerstand tegen verschillende weersomstandigheden.

Beschrijving van de gevel van piepschuim

De producten die we aanbieden voor de decoratie van de gevel zijn gemaakt door thermisch snijden uit polystyreen van het merk, gevolgd door het aanbrengen van een polymeer-cement acryl beschermlaag door middel van een machinale methode. De dikte van de beschermlaag is 3-5 mm, de kleur is wit. We gebruiken het beste schuim op de markt. Als beschermlaag wordt een speciaal ontwikkeld acrylkleefstofmengsel gebruikt voor machinale applicatie op een gebogen oppervlak. We creëren een perfecte geometrie voor elke sectie. Door de acryl beschermende coating zijn de gevelelementen flexibel over een zeer breed bereik. De elasticiteit van de gevelelementen is een onmisbare kwaliteit om barsten en aantasting door de omgeving te voorkomen. Deze eigenschap is het belangrijkste verschil met vergelijkbare beschermende coatings op basis van minerale lijmen. Met computer thermisch snijden kunt u een product verkrijgen met een nauwkeurigheid van 1 mm, en wanneer een beschermende laag machinaal wordt aangebracht, blijft de geometrie volledig behouden met elke complexiteit van het oppervlak. De door ons gemaakte elementen zijn helemaal klaar voor montage. De beschermende coating is elastisch over een zeer breed bereik.

Over ons en onze producten

We hebben sinds 2004 met dit soort producten te maken. Gedurende deze tijd hebben onze producten voor het decoreren van de gevel van het huis hun beste kwaliteiten bewezen in termen van prijs, duurzaamheid en bruikbaarheid. We geven stoutmoedig 15 jaar garantie op ons geveldecor, aangezien we deze producten al meer dan 10 jaar produceren.

“Een persoon wordt opgewacht door zijn kleren, maar hij wordt naar zijn mening afgezien” – een spreekwoord dat volledig op de gevel van uw huis kan worden toegepast. Het thema van interne inhoud is niet ons thema, maar uiterlijke schoonheid, aantrekkelijkheid, correctheid van vormen, chic en tot op zekere hoogte rijkdom – dit is wat we u kunnen helpen om op de gevel van uw huis te implementeren. Versterkt polystyreen geveldecor is hiervoor de beste oplossing.

In de eerste momenten neemt het menselijk brein het beeld als geheel waar. De schoonheid van de verhoudingen van het lichaam – de verhouding van het oppervlak van de ramen tot het oppervlak van de muren, de grootte van de dakoverstek, de hoogte van de basis, de hoogte en dikte van de kolommen. Deze indruk blijft eenvoudig en is moeilijk te veranderen met fijnere details. Daarom is de eerste plaats in het ontwerp van de gevel van het huis de taak om algemene onevenredige punten te corrigeren.

Bijvoorbeeld visuele uitzetting van openingen met behulp van raamlijsten, vensterbank, vensterbank, beugel, sluitsteen – mogelijke opties worden gepresenteerd op de pagina voor kant-en-klare oplossingen voor het decoreren van de gevel van het huis. Verlaag, of vice versa, een visuele toename van de hoogte van het huis met behulp van geschikte hoekversiering: rustieke stenen, pilasters, framedecoratie, een combinatie van verschillende elementen. Afhankelijk van de verwijdering van het dak worden onder daklijsten van verschillende verhoudingen en afmetingen gebruikt.

Algemene kleuroplossingen van iemands kleding – de gevel van een huis – maken een van de belangrijkste indrukken. Daarom is het noodzakelijk om de kwestie van het kiezen van de kleur en materialen van de muren, kelderverdieping, dakbedekking, raamkozijnen, enz. Zorgvuldig te benaderen. Jarenlange ervaring in het ontwerpen van gevels wordt weerspiegeld op de pagina onze geveldecoratieprojecten.

Nu het algemene beeld van het uiterlijk van een persoon – de gevel van een huis – is gevouwen, kunt u op kleinere details letten. De hoofdtooi of de vorm en kleur van het kapsel is meestal de eerste die in het oog springt – dit is het materiaal en de kleur van het dak, de vorm en grootte van de kroonlijst, de kleur van de daklijst. De ogen (vensters) zijn de spiegel van de ziel. Kleine, smalle, onevenredige ramen worden visueel verbreed, verlengd of opgeblazen met architectonische elementen.

Schoenen (keldergedeelte van het huis) kunnen klein, vertrapt en vuil zijn, of elegant, comfortabel en praktisch. Daarom speelt de juiste keuze van het plintbekledingsmateriaal en de accentuering ervan met elementen van architectonisch decor – geveldecoratie een belangrijke rol in de architectuur van uw huisgevel.

Al onze producten zijn gecertificeerd en beproefd. Als u een mooie gevel van een landhuis wilt hebben, is contact met ons de beste keuze. Onze geveldecoratie in piepschuim past het beste bij uw ontwerpwensen voor uw huis buiten. In vergelijking met het decor van de gevel van een huis gemaakt van schuim dat met de hand (met de hand) is gemaakt, zullen onze architecturale producten u alleen positieve emoties geven en geen teleurstelling over verspild geld.

Producteigenschappen

Wat zijn de kenmerken van het schuimplastic gevelstucwerk, dat u in onze catalogus kunt kopen:

 • Weerstand tegen temperatuur en klimatologische invloeden. Ongeacht het gekozen type, is het stucwerk bestand tegen vocht, warm en koud weer en wind.
 • U heeft de mogelijkheid om stucwerk voor de gevel van het huis te kopen in een grote verscheidenheid aan vormen – van elegant klassiek tot laconiek en moderner. Bovendien wordt het oppervlak van het product gepresenteerd in basis- en kleurtinten.
 • Hoge snelheid bij installatie. Stucwerk wordt met recht als veelzijdig en handig beschouwd bij bouwwerkzaamheden.

Voordelen

Heeft u besloten om piepschuim lijstwerk te kopen? Dit is absoluut de juiste beslissing – dit materiaal combineert alle belangrijke voordelen voor langdurig gebruik:

 • Gemak. Zelfs de grootste batch kan gemakkelijk naar de plaats van cosmetisch werk worden vervoerd.
 • De mogelijkheid om te snijden volgens de afmetingen van de eigenaar en de gewenste vorm te geven. De zachte structuur van het materiaal is aangepast aan handmatige verandering.
 • Hoge dichtheid. Polyfoam houdt perfect warmte vast, wordt niet nat, behoudt zijn vorm.
 • De mogelijkheid om in een andere stijl te ontwerpen. De gevel met het gebruik van dergelijke vormen ziet er status en stijlvol uit.

Er bestaat een misvatting dat decoratieve vormen van piepschuim een ​​eenmalige aankoop zijn die niet lang meegaat. Maar dit is fundamenteel verkeerd! Ondanks zijn lichtheid, zachtheid, wordt het product niet blootgesteld aan vocht, is het niet bang voor temperatuurveranderingen, na een botsing kan het terugkeren naar zijn vorige vorm.

Bovendien kan elke modelbouwsite op elk moment worden vervangen door een vergelijkbare, maar nieuwe, omdat het schuim wordt gesneden en u nooit een tekort zult vinden in de uitverkoop. Door zijn flexibiliteit en dichte structuur is de gevelplaat bestand tegen bijna elke invloeden van buitenaf. Na 5 jaar ziet de vorm van piepschuim er nog steeds nieuw en aantrekkelijk uit.

Mogelijkheden

Als u vastbesloten bent om piepschuimlijsten voor de gevel van een huis te kopen, moet u op de decoratieve eigenschappen letten. Gevelstucwerk van geëxpandeerd polystyreen kan de vorm aannemen van antieke kolommen, klassieke balusters, bas-reliëfs en decoratieve panelen, virtuoze bogen, wapenschilden, kroonlijsten, evenals moderne panelen met strikte geometrische vormen.

Deze diversiteit geeft vrijheid aan creativiteit bij het ontwerp van het toekomstige gebouw. De klassieke architectonische oplossing is wit stucwerk, omdat dit de gevel van het huis het beste benadrukt en een helder accent geeft. Maar het werkstuk kan een andere tint krijgen door te kleuren met de gewenste tint. De productie en verkoop van bekledingsmateriaal is het specialisatiegebied van ons bedrijf. Alle gepresenteerde stuclijsten voor de gevel van het huis voldoen aan de gestelde eisen voor cosmetische reparatiewerkzaamheden, ongeacht seizoensveranderingen. Dankzij de hoge prestatiekenmerken kan de meester het werkstuk snel monteren. De duurzaamheid van het stucwerk wordt bepaald door de materiaalklasse.

U kunt er zeker van zijn dat u koopt – het gepresenteerde modellengamma uit onze catalogus toont niet alleen esthetische waardigheid, maar ook praktische waarde voor de toekomstige eigenaar.

Winkel – Magazijn

 • Bij ons kan de koper tegen de beste prijs stucwerk voor de gevel van het huis kopen. Elk product komt overeen met de positie “prijs = kwaliteit”. Door een partij in de detailhandel en groothandel in te kopen, bespaart u meer dan 20-50% ten opzichte van prijzen in de bouwmarkten.
 • Al jarenlang vertrouwd door klanten. We hebben een groot aantal bedrijven en particulieren geholpen bij het maken van de juiste keuze voor hoogwaardig stucwerk. Elk van hen was tevreden met de service die ze kregen.
 • Een brede selectie en constante aanvulling van de catalogus met nieuwe modellen. Ons team volgt nauwlettend de beschikbaarheid van alle artikelen uit de catalogus.
 • Gratis adviesgesprek over elk probleem. De manager van het bedrijf is een volwaardige specialist die problemen van verschillende complexiteit helpt oplossen.

Bereik

Het ontwerp van de gevel vereist een individuele benadering, daarom worden de stucwerkelementen in een grote verscheidenheid aan stilistische richtingen gepresenteerd. Als het gebouw in de klassieke stijl is gemaakt, heeft het opengewerkte kolommen, balustrades, monogrammen, kroonlijsten. Voor een moderner project zijn stuclijsten met strikte geometrische vormen in een minimalistisch ontwerp ideaal. De catalogus van ons bedrijf bevat echte afbeeldingen van het product, met gedetailleerde kenmerken en beschrijvingen. Iedereen zal de optimale oplossing vinden om zijn of haar droomproject te creëren.

De stuccatalogus voldoet aan alle wensen

 • Met behulp van een verscheidenheid aan materialen. Stucwerk wordt gemaakt van zowel zachte, plastic als harde materialen. Het oppervlak kan een perfect gladde, matte of reliëfstructuur hebben.
 • Stijl richting. Het formaat en het type stucwerk is rechtstreeks afhankelijk van de toepassing ervan in het ontwerp van het gebouw. Stucwerk kan niet alleen worden gebruikt als bijvoorbeeld kroonlijst, maar ook om ramen, deuropeningen, daken, vensterbanken, enz.
 • De koper kan het benodigde aantal stuclijsten van een bepaalde maat bestellen. U kunt een verzoek indienen bij onze adviseur en hij zal u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing uit alle beschikbare oplossingen.

Hoe te kiezen

Nadat u de foto’s van onze werken hebt bekeken, kunt u eenvoudig uw voorkeuren bepalen, de algemene richting van het ontwerp van de gevel van het huis, de keuze van specifieke architecturale elementen van de gevel voor het decoreren van de gevel van uw huis. Voorbeelden – foto’s, fotogalerij op deze pagina’s laten zien hoe mooi uw landhuis een gevel kan hebben.

Twijfel je of je gebouw geveldecoratie nodig heeft? Kiev staat vol met voorbeelden van “muziek in steen” uit verschillende tijdperken, stijlen en prijzen, die duidelijk de relevantie van het externe ontwerp illustreren – er is iets te zien. Het decor siert niet alleen, maar corrigeert ook fouten in de verhoudingen van architectonische elementen, verandert visueel de hoogte van het gebouw en de grootte van de openingen.

Desgewenst kunt u het verwijderen van het dak compenseren met dakranden, de gevel rangschikken met een frame en verschillende combinaties – voor elke smaak. Zien de steunkolommen er te dun uit? Onze catalogus bevat opties voor hoofdletters, elementen voor het wijzigen van de basis en algemene vorm. Als de basisconfiguratie van materialen niet past, voeren onze ontwerpers een individueel project uit, exclusief tot in de kleinste details.

Wilt u met andere vastgoedeigenaren overleggen voordat u een gevelproject kiest, een volumetrisch virtueel model bekijken, verschillende ontwerpopties uitproberen? Naast de catalogus hebben we een bibliotheek met decoratieve elementen en in verschillende formaten en met tekeningen – u kunt deze gratis downloaden, de interface is handig voor gebruikers van verschillende niveaus.

Door de feedback van onze klanten kunnen we rustig naar de toekomst kijken. Naast het ontwerp en de productie van architectonische elementen van gebouwen en constructies houden wij ons ook bezig met montage op de gevel “turnkey”.

Het plaatsen van gevelstucwerk vereist bepaalde ervaring en kennis van de aannemer, daarom werken wij alleen met beproefde gevelmakers. U kunt meer informatie krijgen over de installatie van geveldecoratie, de prijs van het werk, de kosten van gerelateerde materialen op de INSTALLATIE-pagina: welke lijm we aanbevelen, aanbevelingen voor het verbinden van elementen, merken gevelverf.

Start vandaag nog met je huis make-over. U kunt stuclijsten voor de gevel van het huis kopen met een garantie van de beste prijs en hoge kwaliteit. De gevel met sierlijst valt op door zijn luxe design en verscheidenheid aan vormen. Dit type bekledingsmateriaal doet niet onder in termen van esthetiek en weerstand tegen dure steen- of houtproducten. U heeft de mogelijkheid om een ​​plano te kiezen voor de individuele architectonische kenmerken van het huisproject.