Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Horizontale Bekleding van een Huis met Hout / Two Sheds

Horizontale Bekleding van een Huis met Hout / Two Sheds

Een spectaculaire en stijlvolle houten bekleding van een huis is een goede oplossing voor het creëren van comfortabele leefomstandigheden, het verhogen van de betrouwbaarheid van woningen en de integratie ervan in de natuurlijke omgeving.

huisbekleding met hout: foto

Het gepresenteerde huis met één verdieping met houten bekleding en bekleding van buitenmuren past harmonieus in het gebied met bossen, weilanden, hellingen en de oceaan in de verte. Tegelijkertijd legt hij niet de nadruk op zichzelf, maar fungeert hij als aanvulling op het landschap.

De esthetiek van dieren in het wild en het comfort van thuis

Tegenover de gevel van een huis met een boom is modieus en mooi. Oppervlakken met een natuurlijke, natuurlijke textuur en kleur onderscheiden zich door een prettige uitstraling, milieuvriendelijkheid en veiligheid.

huisbekleding met hout: foto

Hout is ook gebruikt om oppervlakken in het interieur te decoreren. Hierdoor ontstaat er een comfortabele, huiselijke sfeer in huis, zo dicht mogelijk bij de natuurlijke omgeving.

huisbekleding met hout: foto

Het was de taak van de architecten om familietradities nieuw leven in te blazen. Door de bijzondere sfeer moeten bewoners hier dichter bij de belangrijkste waarden komen, tijd doorbrengen met hun familie, genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

huisbekleding met hout: foto

De makers van het huis hebben het in balans gebracht om geen onnodige luxe toe te laten, maar om de eigenaren de lokale schoonheid ten volle te laten ervaren. Hier kunt u ontspannen en zich onderdompelen in rust en stilte met een panoramisch uitzicht op het majestueuze bos, het strand en de bergen.

De woning ligt ver van de drukte van de stad. Het is van alle kanten omgeven door eindeloze natuurlijke landschappen.

huisbekleding met hout: foto

De bekleding van het huis met hout van buiten en van binnen hielp het effect van de afgelegen ligging van de beschaving te versterken, maar verlichtte de bewoners niet van het gebruikelijke comfort. De architecten creëerden de sfeer van gemak, verwijderden het pathos en lieten alleen de ongerepte eenvoud over.

huisbekleding met hout: foto

Deze kwaliteiten zijn ook terug te vinden in de configuratie, grootte, vorm van het gebouw. Door de lichtheid van de elementaire architectuur lijkt het huisje op een hut.

Maar tegelijkertijd is er alles voor een comfortabel leven: ruime open kamers, terrassen met directe toegang vanuit de keuken-studio en woonkamer .. Privé en sociale ruimtes bevinden zich in verschillende secties. Dit is een alternatief voor een gebouw met twee verdiepingen, maar met een handigere en onafhankelijkere indeling van woonwijken.

huisbekleding met hout: foto

Brede dakranden van het dak vormen luifels over de aangrenzende gebieden. Tegelijkertijd fungeren ze als bescherming tegen de brandende zon en buien.

houten gevelbekleding onderhoudsvrij
gevelbekleding hout latten
buitenmuur bekleden met hout
duurzame houten gevelbekleding
houten gevelbekleding opbouw
open gevelbekleding hout verticaal
houten gevelbekleding horizontaal
houten gevelbekleding verticaal

De houten bekleding van het huis is een onderdeel geworden van het introduceren van comfortabele moderne woningen in de natuur, waardoor een gezellige huiselijke sfeer ontstaat. Het huisje ziet er zo eenvoudig mogelijk uit en lijkt op een landelijk huis. Tegelijkertijd is het stijlvol en functioneel.

ArchitectsRoger Nelson
PhotoRory Gardiner
Tags: