ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » 4 Bakstenen Huis Ideeën

4 Bakstenen Huis Ideeën

  • 4 min read

Met moderne architectonische technieken en ideeën voor het bouwen van bakstenen huizen heeft de traditionele bouwtechnologie een nieuw niveau bereikt. Denk aan de technieken van architecten die bakstenen gebruiken naar het voorbeeld van een project van NS Studio.

Bakstenen Huis Ideeën

Dit is een ruim landhuis van 400 m2 voor een gezin. Het heeft een originele indeling van woonruimtes, een patio en panoramische ramen.

Het idee van open bakstenen in het interieur van het huis

Ordinaliteit en eenvoud zijn designtrends geworden in modieuze stijlen van huisdecoratie. Niets ziet er eenvoudiger uit dan een onafgemaakte bakstenen muur. Het ziet er enorm, contrasterend uit en geeft een bijzondere kleur aan de kamer.

Comfortabel meubilair en lichte kleuren van meubels en decoratie voegen volledigheid, wooncomfort toe aan de ruimte en neutraliseren het effect van industrialisatie en ruwheid. Ze nemen de indruk weg van onafgemaakt bouwwerk.

Vierkante kolom in een bakstenen huis

De ondersteunende structuren in het bakstenen huisje zijn enorm en hebben een soort klassieke esthetiek.

In plaats van ze te verbergen onder sierlagen, gebruikten de architecten bakstenen kolommen als meubels en ruimtedesigns.

Het idee van harmonie van een bakstenen huis met de omgeving

Het huisje is gebouwd op een vlak terrein tussen de bergen van de Kaukasus. Er is hier niet veel begroeiing en het landschap, hoewel mooi, is vrij leeg en grijs.

Om in een dergelijke omgeving te passen, moet het huis er ook ruw en solide uitzien – baksteen is in deze context een van de beste oplossingen geworden.

En de rijke beglazing in de vorm van panoramische ramen en glazen deuren, een zachte, comfortabele sfeer hielp de atmosfeer te verdunnen en het huis niet in een somber gebouw te veranderen.

Het idee van de ruimtelijkheid van een bakstenen huis

Het project kenmerkt zich door ruime kamers en grote plafondhoogtes – van 4,5 tot 6,5 meter.

Met deze oplossing rommelig metselwerk de ruimte niet op, maar ziet er esthetisch en passend uit.

Al deze ideeën van een bakstenen huis maken van een landhuis, gebouwd met traditionele technologie, een ultramodieus herenhuis met creatieve technieken voor het decoreren van de leefruimte, het exterieur en de omgeving.

ArchitectsNS Studio
ImagesNick Paniashvili
Tags: