Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Donkere Buitenkant Van Het Huis / 3 Voordelen van Design

Donkere Buitenkant Van Het Huis / 3 Voordelen van Design

De donkere grafiet buitenkant van het huis is een trendy, moderne woonoplossing met een vleugje futuristisch design. Met een grote hoeveelheid glas en natuurlijk hout ziet zo’n gevel er niet somber uit, maar verschilt hij in een dure stijlvolle uitstraling – de N.A.O.

Overweeg 3 voordelen van donker in de context van het ontwerp van een cottage-gevel.

De opzichtigheid van de donkere buitenkant van het huis

De matte grafietkleur ziet er aan de buitenkant modieus en duur uit. Vanwege het gegolfde oppervlak, afhankelijk van de stand van de zon, worden er zwarte strepen op gevormd, die dynamiek toevoegen aan structuren en oppervlakken.

Deze kleur benadrukt effectief de moderniteit van het gebouw in ultra-trendy minimalisme. Tegelijkertijd wordt het gecombineerd met natuurlijk bruin, beige, lichte tinten en kun je een duidelijke grens creëren tussen binnen en buiten.

Als aanvulling op de opzichtigheid van de grafietgevel hebben de architecten panoramische raamkozijnen in dezelfde kleur geleverd.

Het huis accentueren met een donkere buitenkant

De grafietkleurige gevel oogt harmonieus naast de natuurlijke tinten van dieren in het wild en steekt tegelijkertijd af tegen de achtergrond van groen en blauwe lucht. Dit zet het huis in de spotlights.

Het wordt met succes gespeeld in een weiland omgeven door een bos. En doordat natuurlijk hout deels aanwezig is op de gevel en in het interieur, bekeken door de panoramische ramen, is het huisje letterlijk geïntegreerd in de omgeving.

De originaliteit van de buitenkant van het huis in een donkere kleur

Ondanks zijn indrukwekkendheid is een donkere buitenkant voor een woongebouw een atypische oplossing. Zo’n huis blijft in bijna geen enkele omgeving onopgemerkt. Dit is de keuze van kenners van ongebruikelijk en gewaagd genoeg, maar mooie ideeën.

De donkere buitenkant van het huis oogt sober en laconiek, in lijn met de laatste trends in design en architectuur. Het belangrijkste kenmerk van een grafietgevel is zichtbaarheid en schoonheid. Maar hiervoor is het belangrijk om een ​​dergelijke afwerking correct te verslaan, zodat het object er niet saai en grijs uitziet.

ArchitectsN.A.O
PhotoShinichi Hanaoka