Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » 3 Ideeën voor een Kleine Werkplek

3 Ideeën voor een Kleine Werkplek

De trend van massale migratie van kantoorpersoneel naar een formaat voor werken op afstand gaat gepaard met nieuwe ideeën voor kleine klussen thuis. Hier, met een compacte ruimte, is het belangrijk om de ergonomie, hoogwaardige verlichting en privacy te bereiken.

De oplossing voor alle drie de opgaven tegelijk in één project werd gepresenteerd door architectenbureau Hello Wood. Ze stelden voor om de werkplek buiten het appartement of huis te verplaatsen en deze als een apart station voor werk op het erf te installeren.

Het idee om een ​​kleine werkplek buiten de woonruimte te verplaatsen

U hoeft geen aparte kamer toe te wijzen voor een studie, wat het dagelijkse comfort negatief kan beïnvloeden.

Na het installeren van een klein apart gebouw op de binnenplaats voor een thuiskantoor, zal de woonruimte hier geen last van hebben en zelfs, integendeel, uitladen. U kunt nu immers het bureaublad uit het huis verwijderen en op zijn plaats bijvoorbeeld een recreatiegebied uitrusten.

Bovendien zal een werknemer die bij een gezin woont, altijd met pensioen kunnen gaan. Dit is vooral belangrijk in de context van werkcomfort en productiviteit. Tegelijkertijd zal hij zich niet bemoeien met zijn werk voor degenen die bij hem wonen.

Klein open werkplekidee

Door grote raampartijen aan de zijkanten en beglazing op het dak ontstaat er een goede zoninstraling in de ruimte en opent het uitzicht daaruit.

Nadat je de structuur hebt geïnstalleerd op een pittoresk deel van de binnenplaats, tegenover een natuurlijk landschap, kun je niet in een gesloten kantoorruimte werken, maar praktisch in de frisse lucht achter glas.

Het idee van een ongewoon ontwerp voor een kleine werkplek

De werkomgeving hoeft niet saai en saai te zijn. Om het effect van een gesloten doos weg te nemen, voegden de architecten creatieve ontwerpen en een ongebruikelijke gebroken vorm toe.

Een ander idee om een ​​kleine werkplek in te richten, is om milieuvriendelijk en dicht bij de natuur te zijn. Hier is een sfeer van rust en nauw contact met de omgeving gecreëerd. Tegelijkertijd voldoet het gebouw aan alle noodzakelijke eisen voor productief, veilig en comfortabel werken op afstand.

ArchitectsHello Wood
ImagesZsuzsa Darab
Tags: