Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Moderne Boerderij in Schuurstijl / 3 Bouwregels

Moderne Boerderij in Schuurstijl / 3 Bouwregels

Een moderne boerderij in schuurstijl aan de rand van Valle de Bravo, Mexico, een ruime villa van 520 m2. Unieke architectonische oplossingen maakten het mogelijk om het traditionele landelijke gebouw op een modieuze en praktische manier te verslaan.

Het behoudt de geest van een klassieke boerderij, verweven met moderne luxe en comfort.

Steen en hout als basis voor het bouwen van een moderne ranch

Zo’n huis moet overeenkomen met de plaats en tradities. Daarom moet het worden gebouwd met materialen die typisch zijn voor de regio en de directe omgeving.

Het project omvatte natuursteen en hout, die al eeuwenlang worden gebruikt om huizen en bijgebouwen in Mexico te bouwen.

Dit gaf de boerderij in schuurstijl een speciale smaak, comfort en traditie. Het is gestileerd om te lijken op de klassieke gebouwen van de regio, past harmonieus in het gebied en vormt een aanvulling op het. De uitstraling van het huis wordt bepaald door de natuur en eeuwenoude tradities.

Enorme volumes van een moderne boerderij in schuurstijl

Over het algemeen is het object visueel verdeeld in drie massieve delen. Elk van hen vervult zijn toegewezen functie. De centrale is de grootste – hier bevindt zich het woongedeelte.

Het is bijna transparant. Aan de ene kant komt het uit op de patio en aan de andere kant op de binnenplaats met zwembad en terrassen.

Aan de zijkanten zijn er volumineuze ruimtes voor een keuken-eetkamer en een slaapkamer met een kantoor.

Er is een apart gastenverblijf gebouwd met een glazen doorgang vanuit het hoofdgebouw. De eigenaardigheid van elk deel van het huis is de grote vrijheid van binnenruimte.

Ze zijn van elkaar gescheiden door massieve muren en van binnen hebben ze praktisch geen scheidingswanden – alleen visuele zonering. Laag, eenvoudig meubilair benadrukt verder het volume van het pand en het aangrenzende terrein.

De verbinding van de schuurboerderij met het landschap

Een van de belangrijkste vereisten voor dergelijke huisvesting is de nauwe verweving van het interieur en de omgeving. De boerderij in schuurstijl werd gebouwd met grote panoramische beglazing om een ​​verbinding met het landschap te bieden.

Qua opstelling probeerden ze het aangrenzende gebied dichter bij het binnenland te brengen. Comfortabele terrassen zijn ingericht met meubels, waaronder tafels en banken. Het lijkt erop dat de tuin en leefruimte in het huis één open, ergonomische ruimte is.

Een moderne boerderij in schuurstijl die tegelijkertijd modetrends weerspiegelt, voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van comfort, functionaliteit en een ontspannen, rustieke sfeer.

ArchitectsChain + Siman Modo Manera