ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Modieus Zwart-Wit Huis Exterieur Ontwerp

Modieus Zwart-Wit Huis Exterieur Ontwerp

  • 4 min read

Het stijlvolle zwart-witte exterieurdesign van de woning is een trendy oplossing in lijn met de trend van accentuering met contrasten.

zwart-wit huis exterieur ontwerp

Het idee is geschikt voor cottages in ultramoderne hi-tech en minimalistische stijlen. Er is hier praktisch geen decor en kleur, vorm en textuur blijven de belangrijkste ontwerptools.

Het project van een modieus gebouw met witte en zwarte gevelstructuren werd voorgesteld door architectenbureau Vasco Lopes Arquitectos.

Zwart en wit exterieurontwerp voor thuis als een trend

Het is gebaseerd op een lichte, neutrale, visueel aantrekkelijke witte tint. Expressieve elementen in het zwart hielpen om de onvruchtbaarheid en melancholie van het object te verwijderen. Tegen de achtergrond van een sneeuwwitte tint zien ze er nog duidelijker en effectiever uit.

Zwarte structuren gaan de gevel in. Zodat ze ook ‘s avonds geen schaduw krijgen, hebben de architecten over de verlichting nagedacht. Dit maakte het mogelijk om hun zeggingskracht te benadrukken.

Met behulp van licht haalden ze ook de donkere, grijze hoeken weg. Op deze plaatsen zou sneeuwwit zijn charme en puurheid verliezen zonder goede verlichting.

Het gemak van het exterieurontwerp van een zwart-wit huis op de rand van stevigheid

De sneeuwwitte tint weerspiegelt puurheid, gemak. Het voegt gewichtloosheid toe aan het object, integreert het met succes in de omgeving en combineert het harmonieus met alle natuurlijke tinten. Maar door de eentonigheid in wit kan het onderwerp er saai uitzien.

Een klein aantal zwarte ontwerpen hielp de atmosfeer te verdunnen en er strengheid en stevigheid aan toe te voegen. De kozijnen zijn uitgevoerd in een contrasterende tint.

Ze creëren op hun eigen manier de gezelligheid van het huis en richten zich op panoramische beglazing – zo zijn de ramen opvallender en expressiever geworden tegen een witte achtergrond.

Over het algemeen is het zwart-wit ontwerp van de buitenkant van het huis een creatieve oplossing om harmonie, wooncomfort, warmte en opzichtigheid van het gebouw te bereiken. De kleuren compenseren elkaars tekortkomingen en benadrukken de perfectie van het huisje.

ArchitectsVasco Lopes Arquitectos
ImagesLuis da Cruz