ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Natuurstenen Gevelbekleding van een Woning met een Modern Landelijk Interieur

Natuurstenen Gevelbekleding van een Woning met een Modern Landelijk Interieur

  • 5 min read

Door op een ouderwetse manier hedendaags wonen te creëren, creëren architecten en ontwerpers op authentieke wijze de sfeer van de tijd waartoe de woning behoort, maar integreren ze deze met innovatieve oplossingen. Hierdoor kunt u de kleur en romantiek van de oude gebouwen aanpassen aan de wensen van een modern gezin. De bekleding van het huis met natuursteen maakte het mogelijk om het toebehoren van het huisje aan de woning van de afgelopen eeuwen te benadrukken. Een modern interieur met landelijke motieven en laconieke vormen maken het vandaag comfortabel om te leven.

natuurstenen bekleding / rustiek exterieur / modern interieur

De natuurstenen bekleding in de woning laat duidelijk de interpretatie zien van de klassieke landelijke architectuur van Europa. Maar dit is slechts een schil, maar een functioneel onderdeel van de behuizing, het interieur is in een moderne stijl gemaakt. Hoewel het kan worden herleid tot een reactie op landelijke motieven.

De inrichting, deels gestileerd als landelijk interieur, zorgde voor een verbinding tussen buiten en binnen. Zo past huisvesting op alle niveaus harmonieus in de traditionele omgeving van een Europees dorp.

Het uiterlijk van de leefruimte komt overeen met de motieven van een landelijk huis – elementair houten meubilair, milieuvriendelijkheid, muren met de eenvoudigste natuurlijke afwerking. Deze techniek maakte het mogelijk om hier de nodige romantische sfeer te creëren.

Maar in de context van configuratie en functionaliteit is het huisje ontworpen in overeenstemming met nieuwe architectonische trends. Het huis is gebouwd van gewapend beton met behulp van monolithische technologie. Hierdoor was het mogelijk om er grote open ruimtes in te maken, een vrije indeling te creëren voor het inrichten van een ruim modern interieur.

Tegelijkertijd komt de configuratie van het huis overeen met nieuwe trends. Met de openheid van sociale ruimtes die nauw verbonden zijn met de omgeving, het zwembad, blijven de slaapkamers zo vertrouwelijk en afgelegen mogelijk.

De grootte van het terrein maakte het mogelijk om hier meerdere gebouwen tegelijk te realiseren. De architecten bouwden niet één groot huis, maar verdeelden het in drie gebouwen. Hierdoor benadrukten ze de Europese landelijke smaak – in plaats van een groot huisje zijn er drie gezellige compacte stenen huizen. De belangrijkste is ontworpen voor gezinswonen en de rest zijn bijgebouwen.

Uiterlijk komt het huis, afgewerkt met natuursteen, overeen met de klassieke landelijke architectuur van Italië, maar van binnen zorgen het moderne interieur en de configuratie voor comfort en functionaliteit naar een nieuw niveau.

ArchitectsGGA gardini gibertini architects
PhotoEzio Manciucca
Tags: