Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Stacaravan met open haard / Rolling Huts

Stacaravan met open haard / Rolling Huts

De kleine stacaravan van architect Olsen Kandin is een stacaravan die ruim genoeg is om het hele seizoen door te wonen. In tegenstelling tot de gebruikelijke mobiele huizen, is een van de belangrijkste elementen van de inrichting hier een open haard.

En dit was niet het enige indrukwekkende kenmerk van het project – laten we het eens nader bekijken.

Uitzicht en de warme, gastvrije sfeer van uw stacaravan

De stacaravans van Olsen Kandin zijn gevuld met de romantiek van het leven in de buitenwijken. Ze zijn geschikt om te leven aan het meer, in de bergen, in het bos of in de buurt van de oceaan in de winter en zomer.

Dit is geen gesloten doos, maar een open leefruimte – zittend bij een houtgestookte open haard kunt u buiten de ramen genieten van het schilderachtige uitzicht.

Maar tegelijkertijd voelt u zich binnen altijd thuis, comfort en warmte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zachte, serene omgeving.

Functionaliteit van een stacaravan op wielen

Naast de open haard in het huis is er nog een ander kenmerk dat in principe alleen kenmerkend is voor hoofdgebouwen – dit is een terras. De stacaravan is het meest geschikt om in een prachtige natuurlijke omgeving te wonen.

Bovendien bevindt het terras zich onder een luifel en heeft het directe toegang vanuit de leefruimte. De site loopt langs de hele omtrek van de faciliteit.

Comfortabel microklimaat als basis van mobiele huisvesting op wielen van Olsen Kandin

De architect ontwierp de woning zo dat het in de winter warm zou zijn en niet zou veranderen in een gloeiend hete “kachel” onder heet zonlicht. Het grootste deel van de panoramische beglazing, waardoor de kamer wordt overspoeld met natuurlijk licht, bevindt zich onder een breed dak.

De stacaravan op wielen op de foto is een revolutionaire oplossing voor wie op zoek is naar nieuwe emoties, streeft naar atypische ontspanning midden in de natuur, maar tegelijkertijd de gezelligheid en het comfort van traditionele woningen met open haard en prachtige panoramische uitzichten op prijs stelt.

ArchitectsOlson Kundig
PhotoTim Bies / Olson KundigChad Kirkpatrick / Olson KundigDerek Pirozzi / Olson Kundig
Tags: