Meteen naar de inhoud
ArtFacade » 333k+ Beste Huisprojecten » Witte Baksteen in een Modern Interieur / 3 Redenen om te gebruiken

Witte Baksteen in een Modern Interieur / 3 Redenen om te gebruiken

Witte baksteen in het interieur van een appartement is een modieuze en creatieve oplossing om ruimte af te bakenen. Het helpt accenten te accentueren en een zachte stedelijke sfeer te creëren in het ontwerp van de kamer. Afhankelijk van de stijl van de inrichting kan de bakstenen muur lokaal of elders worden gebruikt. In moderne minimalistische interieurs wordt witte baksteen meestal alleen in bepaalde gebieden gebruikt.

Architectenbureau Vão gebruikte witte baksteen in het interieur van de woonkamer van een stadsappartement, slechts op één muur, en dan slechts gedeeltelijk. Maar zelfs dit had een aanzienlijke impact op het ontwerp van de leefruimte.

Lounge accent / witte bakstenen binnenmuur

De woonkamer is voorwaardelijk opgedeeld in twee zones. De belangrijkste is uitgerust met een bank voor de tv. De secundaire is een beetje opzij geplaatst bij de salontafel en het balkon. Het is klein en om de hoofdmuur niet te overschaduwen, werd het gemarkeerd met een witte bakstenen muur, waardoor het meer opviel.

De originele techniek maakte het mogelijk om dit deel van de ruimte visueel te markeren. Maar door de uitvoering in dezelfde kleur als de rest van het interieur, wordt de rustplaats harmonieus gecombineerd met de rest van de delen van het appartement, zonder er van weg te kijken.

Een industrieel element in een gezellige woonomgeving / witte bakstenen muur in het interieur

Met de popularisering van de loftstijl is het in de mode om industriële bouwconstructies in woningen te gebruiken. Dit voegt creativiteit en originaliteit toe aan het interieurontwerp. In grotere mate vervullen al deze open balken, steunen en communicaties een esthetische functie.

Witte bakstenen muur in het interieur wordt beschouwd als een alternatieve, gemakkelijke manier om een ​​trendy industriële toets aan het decor toe te voegen. De oplossing werd aangevuld met decoratieve open balken. In tegenstelling tot traditioneel metselwerk ziet een witte muur er comfortabel uit, zonder somberheid en heeft hij geen invloed op de huiselijkheid van de ruimte.

Visueel hoogtepunt van een deel van de leefruimte / witte bakstenen in het interieur

Zonering met decoratie is een van de belangrijkste methoden geworden om de ruimte van een appartement af te bakenen. Ontwerpers spelen met kleuren en texturen en begrenzen de ruimte visueel in verschillende functionele gebieden. Door het gebruik van een bakstenen muur was het mogelijk om een ​​gebied duidelijk van de rest te scheiden. Daarom speelde deze techniek in deze context ook een functionele rol.

Witte baksteen in het interieur van het appartement is geschikt voor diegenen die originaliteit en extravagantie aan hun huis willen toevoegen, maar niet ten koste gaan van de gezelligheid en het comfort van het huis. Het wordt een hulpmiddel om te spelen met de ruimte ten behoeve van bestemmingsplannen. Opvang is relevant voor mensen die gemoedsrust waarderen.

ArchitectsVão
PhotoRafaela Netto