Interieur in Wit na Restauratie van een gebouw met 1 verdieping

Een interieur in wit decoreren is een manier om een ​​huis met een verouderde configuratie een moderne, trendy uitstraling te geven. Kortom, de panden in oude huizen zijn niet de meest ruime, en vanwege de kleine afmetingen van de raamopeningen worden ze ook niet voldoende verlicht door daglicht. Met de witte kleur in het interieur kunt u het pand visueel vergroten, licht maken en stijfheid verwijderen.

interieur in wit

Deze techniek werd gebruikt door de specialisten van het architectenbureau Sebastian Arquitectos tijdens de restauratie van een klein oud huis met een oppervlakte van 90 m².

Wit interieur als manier om met ruimte te spelen

De belangrijkste taak van architecten en ontwerpers was om de ergonomie van de ruimte in het krappe oude huis te verbeteren en visueel uit te breiden. Kleur is hiervoor een van de belangrijkste hulpmiddelen geworden. Door een eentonige witte tint te gebruiken op de muren, het plafond, de constructies en het meubilair, werden de kamers licht en gevuld met licht.

interieur in wit

Tegelijkertijd werd besloten om alle onnodige partities in het huis te verwijderen. Maar vanwege de eigenaardigheden van de architectuur van oude gebouwen, zijn bijna alle muren dragende. Daarom zou het eenvoudigweg niet werken om ze te verwijderen. De architecten voorzagen metalen draagframes met steunen op plaatsen waar vroeger de muren waren.

interieur in wit

Nadat ze in dezelfde witte kleur waren geverfd, was het mogelijk om een ​​dergelijke oplossing zo harmonieus mogelijk in de atmosfeer te integreren. Bovendien zorgden de ondersteuningen voor visuele zonering en scheiding van verschillende functionele delen van het huis.

  Witte Huis Ontwerp Kleur / Voordelen

Hoe we de smaak hebben weten te behouden in een modern interieur in witte kleuren

Ondanks het feit dat de meubels op een moderne manier opnieuw zijn gemaakt, hebben ze hier een modieuze Scandinavische stijl gebruikt, hebben ze praktisch geen decor gebruikt, de sfeer van een comfortabel, oud huis is voelbaar in het huis. Dit werd bereikt door enkele elementen aan te passen aan nieuwe trends. Onder hen zijn metselwerk, balken onder het plafond, steunen.

interieur in wit

Het interieur van de slaapkamer in witte tinten werd volledig gemoderniseerd en liet niets van het verleden achter. En in de woonkamer en keuken-eetkamer zorgden we voor de kleur. In plaats van bakstenen constructies en houten balken aan het zicht te onttrekken, werden ze eenvoudigweg aangepast aan de nieuwe omgeving. Dit gaf de woning een bijzondere charme en huiselijkheid.

interieur in wit

Het interieur in witte tinten is de basis geworden voor de transformatie van een oud huis tot een trendy woning. Het herenhuis uit het midden van de vorige eeuw kreeg een nieuwe look en werd comfortabel voor een modern gezin, met behoud van zijn esthetiek en smaak.

ArchitectsSebastian Arquitectos
PhotoIrene Ruiz Bazán