Kültéri Díszléc – Ház Külső Burkolat / GYÁRTÓ

Üdvözöljük oldalunkon. Itt válaszokat talál minden olyan kérdésre, amely a ház külső burkolatával készül, habosított műanyag, polisztirol hab stukkó formázással. Több mint 10 éve gyártunk külső díszlécek.

Hungarocell Díszléc
Polisztirol Díszléc
Kültéri Díszléc
Beltéri Díszléc
Díszléc Árak
Díszléc Felrakása
Polisztirol Díszléc Árak
Ablak Díszléc
Homlokzati Díszléc
Kültéri Díszléc Árak
Kültéri Ablak Díszléc
Kültéri Polisztirol Díszléc
Diszlécek
Hungarocell Díszléc Ára
Hungarocell Díszléc Felragasztása
Díszléc Centrum Kft
Polisztirol Díszléc Obi
Díszléc Felragasztása
Díszléc Budapest
Polisztirol Díszléc Budapest
Díszléc Webáruház
Díszléc Centrum Kft Budapest
Dekorléc Ár
Díszléc Rejtett Világításhoz
Íves Díszléc
Ház Külső Burkolat
Ház Külső Falburkolat
Családi Ház Külső Burkolat
Külső Homlokzati Burkolatok
Homlokzat Burkoló Anyagok

A ház bélésének felújítását tervezi, de nem tudja, melyik anyag a dekoráció és működtetés szempontjából a legmegfelelőbb. A szakértők javasolják, hogy fordítson figyelmet és vásároljon stukkót a hab homlokzatához. Ennek az anyagnak van egyedi esztétikai tulajdonságai, könnyű a beszerelése, valamint kiváló hő-, hang- és nedvességszigetelő tulajdonságai vannak.

Nem tudja, hol lehet a legkedvezőbb áron stukkót vásárolni a ház homlokzatához? Van egy út! Cégünk nyereséges lehetőséget kínál dekoratív burkolatú anyagok megvásárlására a piacon a legkedvezőbb áron, a minőség garantálása mellett. Ha stukkót vásárol tőlünk, biztos lehet benne a tartósságában, a megadott tulajdonságoknak való megfelelésében. Cégünk minden ügyfele megjegyezte a termék magas minőségét és ellenálló képességét a különböző időjárási viszonyok között.

Díszcsík Falra
Hungarocell Szegély
Dekoráció Webshop
Polisztirol Díszléc Felrakása
Stukko Felrakása
Dekoráció Házilag
Régi Ház Felújítása Ötletek
Külső Burkolat
Homlokzat

Az általunk használt hab maximális sűrűséggel rendelkezik a piacon. Védőrétegként speciális akrilragasztót használunk a gépi felhordáshoz. A védőréteg vastagsága 3-5 mm. Mi garantáljuk a tökéletes felület simaságot és a termék geometriáját. A termékek teljesen fel vannak készülve a homlokzatra történő felszereléshez és a festéshez.

LEÍRÁS

Az általunk kínált homlokzati termékek polisztirol termikus vágásával készülnek, ezt követően egy gépen polimer-cement akril védőréteg felvitelével. A védőréteg vastagsága 3-5 mm, a szín fehér. A piacon elérhető legjobb habot használjuk. Védőrétegként speciálisan kifejlesztett akrilragasztó keveréket használnak a formázott felületre történő gépi felhordáshoz.

Parasztház Felújítás Ötletek
Dekorációs Ötletek
Ház Külső Burkolat
Szép Házak Ötletek
Görög Oszlopok
Díszítés
Hungarocell Díszléc
Polisztirol Díszléc
Kültéri Díszléc
Beltéri Díszléc

Minden szakasz tökéletes geometriáját megteremtjük. Az akril védőbevonatnak köszönhetően a homlokzati elemek rugalmasak, nagyon széles határokon belül. A homlokzati elemek rugalmasságának elengedhetetlen tulajdonsága, hogy megakadályozzák a repedéseket és a környezeti hatásoktól való pusztulást. Ez a tulajdonság a legfontosabb különbség az ásványi ragasztókon alapuló hasonló védőbevonatoktól.

Díszléc Árak
Díszléc Felrakása
Polisztirol Díszléc Árak
Homlokzati Burkolatok
Homlokzat Felújítás
Ablak Körüli Díszítés
Hungarocell Díszek Falra
Hungarocell Fali Dekor
Hungarocell Dekoráció
Családi Házak Külső Díszítése

2004 óta foglalkozunk ilyen típusú termékekkel. Ez idő alatt a ház homlokzatának kialakítására szolgáló termékeink bebizonyították legjobb tulajdonságaikat az ár-tartósság és a gyakorlati szempontból. Bátran szavatoljuk, hogy homlokzati dekorációnkat 15 évre vállaljuk, mivel ezeket a termékeket több mint 10 éve gyártjuk.

Házak Külső Díszítése
Hungarocell Díszléc Praktiker
Hungarocell Díszek
Kültéri Hungarocell Dísz
Ablak Külső Díszítése
Polisztirol Dekoráció
Fali Dekor Hungarocell
Stukkó Ablak Köré
Díszléc Ablak Köré
Dísz Hungarocell

A számítógépes hővágás lehetővé teszi a termék 1 mm-es pontosságú előállítását, és ha a gépet védőréteggel felhordják, a geometria teljesen megmarad minden felületi bonyolultsággal. Az általunk készített elemek teljesen készen állnak a telepítésre. A lemez rugalmas, nagyon széles határok között.

Polisztirol Betű
Hungarocell Stukkó Felrakása
Polisztirol Szegély
Hungarocell Szegőléc
Hungarocell Stukkó Árak
Polisztirol Díszléc Felrakása Ár
Hungarocell Oszlop
Hungarocell Díszcsík
Hungarocell Díszítőelemek
Polisztirol Fali Dekor

Bármely elem ívelt lehet. Az íves elemek megerősítése géppel történik. A díszlécek hossza 2 m. Az íves elemek hossza 1 m a külső akkord mentén.

MŰSZAKI ADATOK

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az elülső habból készült díszlécek, amelyeket katalógusunkban megvásárolhat:

 • Ellenállás a hőmérséklet és az éghajlati hatások ellen. Típusától függetlenül a stukkó ellenáll a nedvességnek, a meleg és a hideg időjárásnak, valamint a szél hatásainak.
 • Lehetősége van stukkót vásárolni a ház homlokzatához különféle formákban – az elegáns klasszikustól a tömör és modernabbá. Ezenkívül a termék felülete alap- és színárnyalatban van bemutatva.
 • Nagy sebességű telepítés A stukkó formázását univerzálisnak és kényelmesnek tekintik az építési munkák során.
Fali Díszléc
Hungarocell Rozetta
Hungarocell Csík
Diszlécek Rozetták
Polisztirol Díszléc Praktiker
Dekor Webáruház
Hungarocell Betű Webáruház
Polisztirol Oszlop
Holkerléc Ár
Rejtett Világítás Polisztirol

ELŐNYÖK

Úgy döntött, hogy vásárol habformákat? Ez teljesen helyes döntés – ez az anyag ötvözi a tartós használat minden fontos előnyeit:

 • Könnyedség. Még a legnagyobb tételt is könnyen szállítják a kozmetikai munka helyére.
 • Vágás lehetősége a tulajdonos mérése szerint és a kívánt alak megadása. Az anyag lágy szerkezete úgy van kialakítva, hogy manuálisan változtasson.
 • Nagy sűrűségű. A polyfoam tökéletesen megtartja a hőt, nincs kitéve nedvesítésnek, megőrzi a formáját.
 • A regisztráció lehetősége más stílusban. Az ilyen modellezés használatával készült homlokzat státuszos és stílusos megjelenésű.
Polisztirol Burkolólap
Lakás Felújítási Ötletek
Kültéri Polisztirol
Stukkó Minták
Lakás Design Ötletek
Ötletek Lakás Dekoráláshoz
Fali Dekoráció Készítése
Díszítő Elemek
Ablak Köré Díszítés
Hungarocell Szegély Árak

Hibás vélemény van arról, hogy a polisztirolból készült dekoratív stukkó fröccsöntés egyszeri beszerzés, amely nem tart sokáig. De ez a rossz gyökér! Könnyűsége, lágysága ellenére a termék nem van kitéve nedvességnek, nem fél a hőmérsékleti változástól, sztrájkok után visszatérhet korábbi alakjába.

Ház Külső Falburkolat
Hungarocell Sarokdísz
Fal Díszítés
Családi Ház Külső Burkolat
Ablakszegély
Polgári Házak Felújítása
Ajtó Dekorálása
Díszítőelem
Díszítési Ötletek
Fali Díszek Hungarocellből

Ezenkívül a modellezés bármely területe bármikor lecserélhető egy hasonló, de új elemre, mivel a hab vágásra kerül, és soha nem fogja megtalálni hiányát az értékesítésben. A rugalmasság és a sűrű felépítés miatt a homlokzatdarab gyakorlatilag bármilyen külső hatással szemben ellenáll. 5 év elteltével a hablécek továbbra is új és vonzóak lesznek.

LEHETŐSÉGEK

Ha eltökélt szándéka, hogy stukkót vásárol a hab házának homlokzatára, akkor oda kell figyelnie annak dekoratív tulajdonságaira. A polisztirolhabból készült homlokzati stukkók antik oszlopok, klasszikus balkonok, barangolások és dekoratív panelek, virtuóz ívek, emblémák, karnisok, valamint szigorú geometriai alakú modern panelek formájában készülhetnek.

Szobadekorációs Ötletek Házilag
Ablakpárkány Ötletek
Fali Dekor Csík
Épületdíszítés
Kérgesített Polisztirol
Külső Ablakdíszek
Led Szalag Tatabánya
Ablak Köré Tégla
Hungarocellből Falidísz
Dekoratív Házak

Ez a sokféleség szabadon hagyja a kreativitást a jövő épület tervezésekor. A klasszikus építészeti megoldás a fehér stukkó, mivel ez a legjobban hangsúlyozza a ház homlokzatát, és fényes akcentust ad. De a nyersdarabnak eltérő árnyalatot adhat a kívánt árnyalat megfestésével.

Ablakpárkány Dekoráció
Ház Dekorációs Ötletek
Ház Külső Dekoráció
Ablakpárkány Díszítése
Lakásdekorálás
Hungarocell Formák Gyártása
Polisztirol Szegőléc
Ablak Díszléc
Homlokzati Díszléc
Kültéri Díszléc Árak

A burkolóanyagok gyártása és értékesítése cégünk szakterülete. A ház homlokzatának minden stukkó formája megfelel az előírt kozmetikai javítási követelményeknek, szezonális változásoktól függetlenül. A nagy teljesítményű tulajdonságok lehetővé teszik a mester számára a munkadarab gyors beszerelését. A stukkó tartósságát az anyag osztálya határozza meg.

Kültéri Ablak Díszléc
Kültéri Polisztirol Díszléc
Diszlécek
Hungarocell Díszléc Ára
Hungarocell Díszléc Felragasztása
Díszléc Centrum Kft
Polisztirol Díszléc Obi
Díszléc Felragasztása
Díszléc Budapest
Polisztirol Díszléc Budapest

Biztos lehet a vásárlásában – a katalógusunkban bemutatott kínálat nemcsak esztétikai méltóságot mutat, hanem gyakorlati értéket is képvisel a jövőbeli tulajdonos számára.

SHOP – RAKTÁR

Boltunk stukkóját joggal hívhatjuk az egyik legjobbnak Ukrajna szabad területein. Miért van így?

 • Vevőnk a legjobb áron vásárolhat stukkót a ház homlokzatához. Minden termék megfelel az „ár = minőség” pozíciónak. Ha kiszerelésben vásárol tételt kiskereskedelemben és nagykereskedelemben, akkor több mint 20-50% -ot takaríthat meg az építőipari piacok árainál.
 • Az ügyfelek bizalma az évek során. Nagyszámú vállalatnak és magánszemélynek segítettünk abban, hogy a helyes választást a jó minőségű stukkó irányába tegyék. Mindegyikük elégedett volt a kiszolgálással.
 • A katalógus széles választéka és folyamatos frissítése új modellekkel. Csapatunk szorosan figyelemmel kíséri a katalógusban szereplő összes pozíció jelenlétét.
 • Ingyenes konzultáció bármilyen kérdésben. A cégvezető teljes jogú szakember, aki segíti a különféle bonyolultságú kérdések megoldását.

VÁLASZTÉK

A homlokzat megtervezése egyedi megközelítést igényel, így a stukkó elemeit a stílus különféle irányaiban mutatják be. Ha az épület klasszikus stílusban készül – áttört oszlopok, korlátok, monogramok, karnisok.

Díszléc Webáruház
Díszléc Centrum Kft Budapest
Dekorléc Ár
Díszléc Rejtett Világításhoz
Íves Díszléc
Homlokzat Dekoráció
Homlokzat Díszítési Ötletek
Homlokzatdíszítés
Homlokzati Díszek
Házak Homlokzati Díszítése

Egy modernabb projekthez ideális a szigorú geometriai formák stukkókészítése minimalista formában. Cégünk katalógusa a termék valós képeit mutatja be részletes jellemzőivel és leírásaival. Mindannyian megtaláljuk a legjobb megoldást álmai projektjének létrehozására.

STUKKÓKATALÓGUS

Vessen egy pillantást a stukkókatalógusra, és fontolja meg annak tervezési irányait:

 • Használjon különféle anyagokat. Az Fretwork lágy, műanyag és kemény anyagokból készül. A felületnek tökéletesen sima, matt vagy domború felépítése lehet.
 • Stílus irány. A stukkó formátuma és típusa közvetlenül függ annak felhasználásától az épület tervezésében. Az előkészítés nemcsak például párkányként használható, hanem ablakok, ajtók, tetők, ablakpárkányok stb. Díszítésére is.
 • A vevő megrendelheti a szükséges mennyiségű stukkó beton méretét. Kérést nyújthat be tanácsadónknak, aki segít kiválasztani a megfelelő megoldást az összes rendelkezésre álló közül.

Oszlopok, karnisok, aljzatok – bármilyen stukkó a gyártótól

Stukkó fröccsöntés a legszélesebb formátumban kerül bemutatásra:

 • Oszlopok, eresz, aljzatok. Az antik stílus népszerű még a modern építkezésben is. Lehetőség van a nyersdarab kiválasztására az igényesség és a mintázat függvényében.
 • Ívek, díszlécek – ablakok és ajtók tervezésére tervezték. Ennek a formátumnak a stukkó formázása nyugodtabb és tömörebb tartalommal rendelkezik.
 • Alátét és dekoratív panelek. A legmagasabb szintű dekoratív kivitelezés, amelyben a vevő kiválaszthatja a jövőbeni termék típusát.

RÓLUNK ÉS TERMÉKEINKRŐL

Több mint 10 éve – 2004 óta – foglalkozunk ilyen típusú műanyag termékekkel. Széles körű tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a külsõ habból készült polisztirol díszlécek tervezésében, gyártásában és felszerelésében.

Homlokzati Díszítőelemek
Homlokzatok Diszitése
Homlokzat Díszítés
Családi Ház Homlokzat Díszítése
Homlokzat Diszites
Homlokzatdíszítő Elemek
Homlokzati Polisztirol
Külső Homlokzati Burkolatok
Homlokzat Felújítás Árak
Kültéri Homlokzati Burkolatok

„Az embereket ruhák fogadják és az elme kíséri” egy közmondás, amely teljes mértékben alkalmazható a házod homlokzatára. A belső tartalom témája nem a mi témánk, hanem a külső szépség, vonzereje, a formák korrektsége, az elegáns és bizonyos mértékig a gazdagság – ez az, amit mi segítünk megvalósítani a házod homlokzatán. Erősített hab elülső dekorációja – a legjobb megoldás erre.

Homlokzati Hungarocell
Kőburkolat Homlokzatra
Ház Homlokzat
Homlokzat Burkolatok
Homlokzati Szinező Anyagok
Külső Homlokzat
Homlokzat Tervező
Ház Homlokzatok
Homlokzati Nikecell
Homlokzat Díszítés Képek

Az első pillanatokban az emberi agy a képet összességében érzékeli. A test arányainak szépsége az ablakok és a falak területének aránya, a tető eltávolításának mérete, az alagsor magassága, az oszlopok magassága és vastagsága. Ez a benyomás alapvető marad, és kisebb részletekkel nehéz megváltoztatni. Ezért a ház homlokzatának kialakításában elsősorban a feladat az általános aránytalan pillanatok kijavítása.

Családi Ház Homlokzatok
Családi Ház Homlokzat
Homlokzati Színek Tervezése
Homlokzatok Családi Ház
Szép Homlokzatok
Homlokzat Világítás
Homlokzat Burkoló Anyagok
Családi Ház Külső Festés
Ház Homlokzat Képek
Homlokzatok Képek
Homlokzat Design
Homlokzati Rajz
Homlokzat Jelentése

Például a nyílások vizuális kiterjesztése ablaklécek, az ablak teteje, ablakpárkány, tartó, kulcskő segítségével – a lehetséges megoldásokat az oldalon bemutatják a ház homlokzatának kialakítására kész megoldások. A ház látómagasságának csökkentése vagy éppen ellenkezőleg, a sarkok megfelelő kialakításának segítségével: rozsdás, pilasztok, keretdekoráció, különböző elemek kombinációja. A tető eltávolításától függően különböző méretű és méretű tetősínek kerülnek alkalmazásra.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Az ember ruhainak általános színválasztása – a ház homlokzata az egyik legfontosabb benyomást kelti. Ezért gondosan meg kell vizsgálni a falak, az alagsor, a tető beragasztása, az ablakkeretek stb. Színének és anyagának megválasztását. A ház homlokzatának tervezésében szerzett éves tapasztalatok tükröződnek a homlokzati dekorációval kapcsolatos projektek oldalán.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Most, amikor az ember megjelenésének általános képe – a ház homlokzata összehajtogatott – figyelni lehet a kisebb részletekre. A fejfedők vagy a frizura alakja és színe általában elsősorban feltűnő – ez a tető anyaga és színe, a koronázó eresz alakja és mérete, a tető kötőanyagának színe. Szem (ablakok) – a lélek tükre. A kicsi, keskeny, aránytalan ablakok vizuálisan kiszélesítik, meghosszabbítják vagy felfújják az építészeti elemek segítségével.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

A cipő (a ház alagsorában) lehet kicsi, becsavart és piszkos, és elegáns, kényelmes és praktikus is. Ezért a pince alapanyagának megfelelő megválasztása és az építészeti dekor elemekre való hangsúlyozása – a homlokzati dekoráció fontos szerepet játszanak házának homlokzatának építészetében.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Minden termékünk tanúsított és időben tesztelt. Ha egy vidéki ház gyönyörű homlokzatát szeretné látni – vegye fel velünk a kapcsolatot a legjobb választás. A ház homlokzatának habdekorációja leginkább megfelel a ház külső tervezési igényeinek. Összehasonlítva a házi (kézzel készített) hab ház homlokzati dekorációval, építészeti termékeink csak pozitív érzelmeket adnak Önnek, és nem okoznak csalódást a pazarolt pénz miatt.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

HOGYAN VÁLASSZ?

Munkáink fotóinak áttekintése után könnyen meghatározhatja a ház preferenciáit, a ház homlokzatának általános kialakításának irányát, a homlokzat speciális építészeti elemeit a ház homlokzatának díszítéséhez. Példák – képek, ezen oldalakon található fotógaléria megmutatja, milyen szép lehet a homlokzat vidéki házában.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Kétséges, hogy az épületnek homlokzati dekorációra van szüksége? A dekoráció nemcsak díszíti, hanem javítja az építészeti elemek arányának hibáit, vizuálisan megváltoztatja az épület magasságát és a nyílások méretét.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Ha szükséges, a tető eltávolítását az ereszcsal kompenzálhatja, a homlokzatot kerettel és a különféle kombinációkkal minden ízléshez igazíthatja. A tartóoszlopok túl vékonyak? Katalógusunkban megtalálhatók a nagybetűk, az alap és az általános forma megváltoztatásának elemei. Ha az alapanyagok nem felelnek meg, akkor tervezőink egyedi projektet hajtanak végre, és ez a legkisebb részletekig exkluzív lesz.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Szeretne konzultálni más ingatlantulajdonosokkal, mielőtt homlokzati projektet választana, megnéz egy háromdimenziós virtuális modellt, kipróbálhatja a különböző tervezési lehetőségeket? A katalóguson kívül van egy dekoratív elemek könyvtára is, különféle formátumokban és rajzokkal – ingyenesen letölthető, az interfész kényelmes a különféle szintek felhasználói számára.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

A homlokzati stukkók telepítése bizonyos tapasztalatokat és ismereteket igényel a művésztől, így csak időben bevizsgált homlokzati dolgozókkal dolgozunk. További információk a homlokzati dekoráció beszereléséről, a munka áráról és a kapcsolódó anyagok költségeiről az INSTALLATION oldalon találhatók: milyen ragasztót ajánlunk, ajánlásokat az elemek összeillesztésére, a külső festék márkákat.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Kezdje otthonának átalakítását ma. Megvásárolhat stukkót a ház homlokzatához, garantálva a legjobb árat és a magas minőséget. A dekoratív modellezéssel készült homlokzat fényűző kialakításával és sokféle formájával vonzza a figyelmet.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Az ilyen típusú burkolóanyagok esztétikája és fenntarthatósága szempontjából nem rosszabbok a kőből vagy fából készült drága termékekhez. Lehetősége van arra, hogy a ház projektjének egyedi építészeti jellemzőihez válasszon egy alakot.