333+ Kültéri Díszléc – Ház Külső Burkolat – GYÁRTÓ

Üdvözöljük oldalunkon. Itt válaszokat talál minden olyan kérdésre, amely a ház külső burkolatával készül, habosított műanyag, polisztirol hab stukkó formázással. Több mint 10 éve gyártunk külső díszlécek.

Hungarocell Díszléc Polisztirol Díszléc Kültéri Díszléc Beltéri Díszléc Díszléc Árak Díszléc Felrakása Polisztirol Díszléc Árak Ablak Díszléc Homlokzati Díszléc Kültéri Díszléc Árak Kültéri Ablak Díszléc Kültéri Polisztirol Díszléc Diszlécek Hungarocell Díszléc Ára Hungarocell Díszléc Felragasztása Díszléc Centrum Kft Polisztirol Díszléc Obi Díszléc Felragasztása Díszléc Budapest Polisztirol Díszléc Budapest Díszléc Webáruház Díszléc Centrum Kft Budapest Dekorléc Ár Díszléc Rejtett Világításhoz Íves Díszléc Ház Külső Burkolat Ház Külső Falburkolat Családi Ház Külső Burkolat Külső Homlokzati Burkolatok Homlokzat Burkoló Anyagok

A ház bélésének felújítását tervezi, de nem tudja, melyik anyag a dekoráció és működtetés szempontjából a legmegfelelőbb. A szakértők javasolják, hogy fordítson figyelmet és vásároljon stukkót a hab homlokzatához. Ennek az anyagnak van egyedi esztétikai tulajdonságai, könnyű a beszerelése, valamint kiváló hő-, hang- és nedvességszigetelő tulajdonságai vannak.

WINDOW MOLDINGS
WINDOW MOLDINGS
CORNICES
CORNICES
DECORATIVE SILLS
DECORATIVE SILLS
ARCHITECTURAL ORNAMENTS, PATTERNS, DECORATIONS
ORNAMENTS, PATTERNS, DECORATIONS

Nem tudja, hol lehet a legkedvezőbb áron stukkót vásárolni a ház homlokzatához? Van egy út! Cégünk nyereséges lehetőséget kínál dekoratív burkolatú anyagok megvásárlására a piacon a legkedvezőbb áron, a minőség garantálása mellett. Ha stukkót vásárol tőlünk, biztos lehet benne a tartósságában, a megadott tulajdonságoknak való megfelelésében. Cégünk minden ügyfele megjegyezte a termék magas minőségét és ellenálló képességét a különböző időjárási viszonyok között.

Díszcsík Falra Hungarocell Szegély Dekoráció Webshop Polisztirol Díszléc Felrakása Stukko Felrakása Dekoráció Házilag Régi Ház Felújítása Ötletek Külső Burkolat Homlokzat

Az általunk használt hab maximális sűrűséggel rendelkezik a piacon. Védőrétegként speciális akrilragasztót használunk a gépi felhordáshoz. A védőréteg vastagsága 3-5 mm. Mi garantáljuk a tökéletes felület simaságot és a termék geometriáját. A termékek teljesen fel vannak készülve a homlokzatra történő felszereléshez és a festéshez.

HUNGAROCELL DÍSZLÉC – LETÖLTÉS

LEÍRÁS

Az általunk kínált homlokzati termékek polisztirol termikus vágásával készülnek, ezt követően egy gépen polimer-cement akril védőréteg felvitelével. A védőréteg vastagsága 3-5 mm, a szín fehér. A piacon elérhető legjobb habot használjuk. Védőrétegként speciálisan kifejlesztett akrilragasztó keveréket használnak a formázott felületre történő gépi felhordáshoz.

Parasztház Felújítás Ötletek Dekorációs Ötletek Ház Külső Burkolat Szép Házak Ötletek Görög Oszlopok Díszítés Hungarocell Díszléc Polisztirol Díszléc Kültéri Díszléc Beltéri Díszléc

Minden szakasz tökéletes geometriáját megteremtjük. Az akril védőbevonatnak köszönhetően a homlokzati elemek rugalmasak, nagyon széles határokon belül. A homlokzati elemek rugalmasságának elengedhetetlen tulajdonsága, hogy megakadályozzák a repedéseket és a környezeti hatásoktól való pusztulást. Ez a tulajdonság a legfontosabb különbség az ásványi ragasztókon alapuló hasonló védőbevonatoktól.

Díszléc Árak Díszléc Felrakása Polisztirol Díszléc Árak Homlokzati Burkolatok Homlokzat Felújítás Ablak Körüli Díszítés Hungarocell Díszek Falra Hungarocell Fali Dekor Hungarocell Dekoráció Családi Házak Külső Díszítése

2004 óta foglalkozunk ilyen típusú termékekkel. Ez idő alatt a ház homlokzatának kialakítására szolgáló termékeink bebizonyították legjobb tulajdonságaikat az ár-tartósság és a gyakorlati szempontból. Bátran szavatoljuk, hogy homlokzati dekorációnkat 15 évre vállaljuk, mivel ezeket a termékeket több mint 10 éve gyártjuk.

Házak Külső Díszítése Hungarocell Díszléc Praktiker Hungarocell Díszek Kültéri Hungarocell Dísz Ablak Külső Díszítése Polisztirol Dekoráció Fali Dekor Hungarocell Stukkó Ablak Köré Díszléc Ablak Köré Dísz Hungarocell

A számítógépes hővágás lehetővé teszi a termék 1 mm-es pontosságú előállítását, és ha a gépet védőréteggel felhordják, a geometria teljesen megmarad minden felületi bonyolultsággal. Az általunk készített elemek teljesen készen állnak a telepítésre. A lemez rugalmas, nagyon széles határok között.

Polisztirol Betű Hungarocell Stukkó Felrakása Polisztirol Szegély Hungarocell Szegőléc Hungarocell Stukkó Árak Polisztirol Díszléc Felrakása Ár Hungarocell Oszlop Hungarocell Díszcsík Hungarocell Díszítőelemek Polisztirol Fali Dekor

Bármely elem ívelt lehet. Az íves elemek megerősítése géppel történik. A díszlécek hossza 2 m. Az íves elemek hossza 1 m a külső akkord mentén.

MŰSZAKI ADATOK

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az elülső habból készült díszlécek, amelyeket katalógusunkban megvásárolhat:

 • Ellenállás a hőmérséklet és az éghajlati hatások ellen. Típusától függetlenül a stukkó ellenáll a nedvességnek, a meleg és a hideg időjárásnak, valamint a szél hatásainak.
 • Lehetősége van stukkót vásárolni a ház homlokzatához különféle formákban – az elegáns klasszikustól a tömör és modernabbá. Ezenkívül a termék felülete alap- és színárnyalatban van bemutatva.
 • Nagy sebességű telepítés A stukkó formázását univerzálisnak és kényelmesnek tekintik az építési munkák során.
Fali Díszléc Hungarocell Rozetta Hungarocell Csík Diszlécek Rozetták Polisztirol Díszléc Praktiker Dekor Webáruház Hungarocell Betű Webáruház Polisztirol Oszlop Holkerléc Ár Rejtett Világítás Polisztirol

ELŐNYÖK

Úgy döntött, hogy vásárol habformákat? Ez teljesen helyes döntés – ez az anyag ötvözi a tartós használat minden fontos előnyeit:

 • Könnyedség. Még a legnagyobb tételt is könnyen szállítják a kozmetikai munka helyére.
 • Vágás lehetősége a tulajdonos mérése szerint és a kívánt alak megadása. Az anyag lágy szerkezete úgy van kialakítva, hogy manuálisan változtasson.
 • Nagy sűrűségű. A polyfoam tökéletesen megtartja a hőt, nincs kitéve nedvesítésnek, megőrzi a formáját.
 • A regisztráció lehetősége más stílusban. Az ilyen modellezés használatával készült homlokzat státuszos és stílusos megjelenésű.
Polisztirol Burkolólap Lakás Felújítási Ötletek Kültéri Polisztirol Stukkó Minták Lakás Design Ötletek Ötletek Lakás Dekoráláshoz Fali Dekoráció Készítése Díszítő Elemek Ablak Köré Díszítés Hungarocell Szegély Árak

Hibás vélemény van arról, hogy a polisztirolból készült dekoratív stukkó fröccsöntés egyszeri beszerzés, amely nem tart sokáig. De ez a rossz gyökér! Könnyűsége, lágysága ellenére a termék nem van kitéve nedvességnek, nem fél a hőmérsékleti változástól, sztrájkok után visszatérhet korábbi alakjába.

Ház Külső Falburkolat Hungarocell Sarokdísz Fal Díszítés Családi Ház Külső Burkolat Ablakszegély Polgári Házak Felújítása Ajtó Dekorálása Díszítőelem Díszítési Ötletek Fali Díszek Hungarocellből

Ezenkívül a modellezés bármely területe bármikor lecserélhető egy hasonló, de új elemre, mivel a hab vágásra kerül, és soha nem fogja megtalálni hiányát az értékesítésben. A rugalmasság és a sűrű felépítés miatt a homlokzatdarab gyakorlatilag bármilyen külső hatással szemben ellenáll. 5 év elteltével a hablécek továbbra is új és vonzóak lesznek.

LEHETŐSÉGEK

Ha eltökélt szándéka, hogy stukkót vásárol a hab házának homlokzatára, akkor oda kell figyelnie annak dekoratív tulajdonságaira. A polisztirolhabból készült homlokzati stukkók antik oszlopok, klasszikus balkonok, barangolások és dekoratív panelek, virtuóz ívek, emblémák, karnisok, valamint szigorú geometriai alakú modern panelek formájában készülhetnek.

Szobadekorációs Ötletek Házilag Ablakpárkány Ötletek Fali Dekor Csík Épületdíszítés Kérgesített Polisztirol Külső Ablakdíszek Led Szalag Tatabánya Ablak Köré Tégla Hungarocellből Falidísz Dekoratív Házak

Ez a sokféleség szabadon hagyja a kreativitást a jövő épület tervezésekor. A klasszikus építészeti megoldás a fehér stukkó, mivel ez a legjobban hangsúlyozza a ház homlokzatát, és fényes akcentust ad. De a nyersdarabnak eltérő árnyalatot adhat a kívánt árnyalat megfestésével.

Ablakpárkány Dekoráció Ház Dekorációs Ötletek Ház Külső Dekoráció Ablakpárkány Díszítése Lakásdekorálás Hungarocell Formák Gyártása Polisztirol Szegőléc Ablak Díszléc Homlokzati Díszléc Kültéri Díszléc Árak

A burkolóanyagok gyártása és értékesítése cégünk szakterülete. A ház homlokzatának minden stukkó formája megfelel az előírt kozmetikai javítási követelményeknek, szezonális változásoktól függetlenül. A nagy teljesítményű tulajdonságok lehetővé teszik a mester számára a munkadarab gyors beszerelését. A stukkó tartósságát az anyag osztálya határozza meg.

Kültéri Ablak Díszléc Kültéri Polisztirol Díszléc Diszlécek Hungarocell Díszléc Ára Hungarocell Díszléc Felragasztása Díszléc Centrum Kft Polisztirol Díszléc Obi Díszléc Felragasztása Díszléc Budapest Polisztirol Díszléc Budapest

Biztos lehet a vásárlásában – a katalógusunkban bemutatott kínálat nemcsak esztétikai méltóságot mutat, hanem gyakorlati értéket is képvisel a jövőbeli tulajdonos számára.

SHOP – RAKTÁR

Boltunk stukkóját joggal hívhatjuk az egyik legjobbnak Ukrajna szabad területein. Miért van így?

 • Vevőnk a legjobb áron vásárolhat stukkót a ház homlokzatához. Minden termék megfelel az “ár = minőség” pozíciónak. Ha kiszerelésben vásárol tételt kiskereskedelemben és nagykereskedelemben, akkor több mint 20-50% -ot takaríthat meg az építőipari piacok árainál.
 • Az ügyfelek bizalma az évek során. Nagyszámú vállalatnak és magánszemélynek segítettünk abban, hogy a helyes választást a jó minőségű stukkó irányába tegyék. Mindegyikük elégedett volt a kiszolgálással.
 • A katalógus széles választéka és folyamatos frissítése új modellekkel. Csapatunk szorosan figyelemmel kíséri a katalógusban szereplő összes pozíció jelenlétét.
 • Ingyenes konzultáció bármilyen kérdésben. A cégvezető teljes jogú szakember, aki segíti a különféle bonyolultságú kérdések megoldását.

VÁLASZTÉK

A homlokzat megtervezése egyedi megközelítést igényel, így a stukkó elemeit a stílus különféle irányaiban mutatják be. Ha az épület klasszikus stílusban készül – áttört oszlopok, korlátok, monogramok, karnisok.

Díszléc Webáruház Díszléc Centrum Kft Budapest Dekorléc Ár Díszléc Rejtett Világításhoz Íves Díszléc Homlokzat Dekoráció Homlokzat Díszítési Ötletek Homlokzatdíszítés Homlokzati Díszek Házak Homlokzati Díszítése

Egy modernabb projekthez ideális a szigorú geometriai formák stukkókészítése minimalista formában. Cégünk katalógusa a termék valós képeit mutatja be részletes jellemzőivel és leírásaival. Mindannyian megtaláljuk a legjobb megoldást álmai projektjének létrehozására.

STUKKÓKATALÓGUS

Vessen egy pillantást a stukkókatalógusra, és fontolja meg annak tervezési irányait:

 • Használjon különféle anyagokat. Az Fretwork lágy, műanyag és kemény anyagokból készül. A felületnek tökéletesen sima, matt vagy domború felépítése lehet.
 • Stílus irány. A stukkó formátuma és típusa közvetlenül függ annak felhasználásától az épület tervezésében. Az előkészítés nemcsak például párkányként használható, hanem ablakok, ajtók, tetők, ablakpárkányok stb. Díszítésére is.
 • A vevő megrendelheti a szükséges mennyiségű stukkó beton méretét. Kérést nyújthat be tanácsadónknak, aki segít kiválasztani a megfelelő megoldást az összes rendelkezésre álló közül.

Oszlopok, karnisok, aljzatok – bármilyen stukkó a gyártótól

Stukkó fröccsöntés a legszélesebb formátumban kerül bemutatásra:

 • Oszlopok, eresz, aljzatok. Az antik stílus népszerű még a modern építkezésben is. Lehetőség van a nyersdarab kiválasztására az igényesség és a mintázat függvényében.
 • Ívek, díszlécek – ablakok és ajtók tervezésére tervezték. Ennek a formátumnak a stukkó formázása nyugodtabb és tömörebb tartalommal rendelkezik.
 • Alátét és dekoratív panelek. A legmagasabb szintű dekoratív kivitelezés, amelyben a vevő kiválaszthatja a jövőbeni termék típusát.

RÓLUNK ÉS TERMÉKEINKRŐL

Több mint 10 éve – 2004 óta – foglalkozunk ilyen típusú műanyag termékekkel. Széles körű tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a külsõ habból készült polisztirol díszlécek tervezésében, gyártásában és felszerelésében.

Homlokzati Díszítőelemek Homlokzatok Diszitése Homlokzat Díszítés Családi Ház Homlokzat Díszítése Homlokzat Diszites Homlokzatdíszítő Elemek Homlokzati Polisztirol Külső Homlokzati Burkolatok Homlokzat Felújítás Árak Kültéri Homlokzati Burkolatok

“Az embereket ruhák fogadják és az elme kíséri” egy közmondás, amely teljes mértékben alkalmazható a házod homlokzatára. A belső tartalom témája nem a mi témánk, hanem a külső szépség, vonzereje, a formák korrektsége, az elegáns és bizonyos mértékig a gazdagság – ez az, amit mi segítünk megvalósítani a házod homlokzatán. Erősített hab elülső dekorációja – a legjobb megoldás erre.

Homlokzati Hungarocell Kőburkolat Homlokzatra Ház Homlokzat Homlokzat Burkolatok Homlokzati Szinező Anyagok Külső Homlokzat Homlokzat Tervező Ház Homlokzatok Homlokzati Nikecell Homlokzat Díszítés Képek

Az első pillanatokban az emberi agy a képet összességében érzékeli. A test arányainak szépsége az ablakok és a falak területének aránya, a tető eltávolításának mérete, az alagsor magassága, az oszlopok magassága és vastagsága. Ez a benyomás alapvető marad, és kisebb részletekkel nehéz megváltoztatni. Ezért a ház homlokzatának kialakításában elsősorban a feladat az általános aránytalan pillanatok kijavítása.

Családi Ház Homlokzatok Családi Ház Homlokzat Homlokzati Színek Tervezése Homlokzatok Családi Ház Szép Homlokzatok Homlokzat Világítás Homlokzat Burkoló Anyagok Családi Ház Külső Festés Ház Homlokzat Képek Homlokzatok Képek Homlokzat Design Homlokzati Rajz Homlokzat Jelentése

Például a nyílások vizuális kiterjesztése ablaklécek, az ablak teteje, ablakpárkány, tartó, kulcskő segítségével – a lehetséges megoldásokat az oldalon bemutatják a ház homlokzatának kialakítására kész megoldások. A ház látómagasságának csökkentése vagy éppen ellenkezőleg, a sarkok megfelelő kialakításának segítségével: rozsdás, pilasztok, keretdekoráció, különböző elemek kombinációja. A tető eltávolításától függően különböző méretű és méretű tetősínek kerülnek alkalmazásra.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Az ember ruhainak általános színválasztása – a ház homlokzata az egyik legfontosabb benyomást kelti. Ezért gondosan meg kell vizsgálni a falak, az alagsor, a tető beragasztása, az ablakkeretek stb. Színének és anyagának megválasztását. A ház homlokzatának tervezésében szerzett éves tapasztalatok tükröződnek a homlokzati dekorációval kapcsolatos projektek oldalán.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Most, amikor az ember megjelenésének általános képe – a ház homlokzata összehajtogatott – figyelni lehet a kisebb részletekre. A fejfedők vagy a frizura alakja és színe általában elsősorban feltűnő – ez a tető anyaga és színe, a koronázó eresz alakja és mérete, a tető kötőanyagának színe. Szem (ablakok) – a lélek tükre. A kicsi, keskeny, aránytalan ablakok vizuálisan kiszélesítik, meghosszabbítják vagy felfújják az építészeti elemek segítségével.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

A cipő (a ház alagsorában) lehet kicsi, becsavart és piszkos, és elegáns, kényelmes és praktikus is. Ezért a pince alapanyagának megfelelő megválasztása és az építészeti dekor elemekre való hangsúlyozása – a homlokzati dekoráció fontos szerepet játszanak házának homlokzatának építészetében.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Minden termékünk tanúsított és időben tesztelt. Ha egy vidéki ház gyönyörű homlokzatát szeretné látni – vegye fel velünk a kapcsolatot a legjobb választás. A ház homlokzatának habdekorációja leginkább megfelel a ház külső tervezési igényeinek. Összehasonlítva a házi (kézzel készített) hab ház homlokzati dekorációval, építészeti termékeink csak pozitív érzelmeket adnak Önnek, és nem okoznak csalódást a pazarolt pénz miatt.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

HOGYAN VÁLASSZ?

Munkáink fotóinak áttekintése után könnyen meghatározhatja a ház preferenciáit, a ház homlokzatának általános kialakításának irányát, a homlokzat speciális építészeti elemeit a ház homlokzatának díszítéséhez. Példák – képek, ezen oldalakon található fotógaléria megmutatja, milyen szép lehet a homlokzat vidéki házában.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Kétséges, hogy az épületnek homlokzati dekorációra van szüksége? A dekoráció nemcsak díszíti, hanem javítja az építészeti elemek arányának hibáit, vizuálisan megváltoztatja az épület magasságát és a nyílások méretét.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Ha szükséges, a tető eltávolítását az ereszcsal kompenzálhatja, a homlokzatot kerettel és a különféle kombinációkkal minden ízléshez igazíthatja. A tartóoszlopok túl vékonyak? Katalógusunkban megtalálhatók a nagybetűk, az alap és az általános forma megváltoztatásának elemei. Ha az alapanyagok nem felelnek meg, akkor tervezőink egyedi projektet hajtanak végre, és ez a legkisebb részletekig exkluzív lesz.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Szeretne konzultálni más ingatlantulajdonosokkal, mielőtt homlokzati projektet választana, megnéz egy háromdimenziós virtuális modellt, kipróbálhatja a különböző tervezési lehetőségeket? A katalóguson kívül van egy dekoratív elemek könyvtára is, különféle formátumokban és rajzokkal – ingyenesen letölthető, az interfész kényelmes a különféle szintek felhasználói számára.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

A homlokzati stukkók telepítése bizonyos tapasztalatokat és ismereteket igényel a művésztől, így csak időben bevizsgált homlokzati dolgozókkal dolgozunk. További információk a homlokzati dekoráció beszereléséről, a munka áráról és a kapcsolódó anyagok költségeiről az INSTALLATION oldalon találhatók: milyen ragasztót ajánlunk, ajánlásokat az elemek összeillesztésére, a külső festék márkákat.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Kezdje otthonának átalakítását ma. Megvásárolhat stukkót a ház homlokzatához, garantálva a legjobb árat és a magas minőséget. A dekoratív modellezéssel készült homlokzat fényűző kialakításával és sokféle formájával vonzza a figyelmet.

333+ Kültéri Díszléc - Ház Külső Burkolat - GYÁRTÓ

Az ilyen típusú burkolóanyagok esztétikája és fenntarthatósága szempontjából nem rosszabbok a kőből vagy fából készült drága termékekhez. Lehetősége van arra, hogy a ház projektjének egyedi építészeti jellemzőihez válasszon egy alakot.