90+ Architecturale Ornamenten / Geveldecoratie

Ornamenten op de gevel van het huis geven een meer uitgesproken beeld van een bepaalde stijl van decoratie. Elke richting in de architectuur heeft zijn eigen karakteristieke tekening, plot. Onze patronen zijn onderverdeeld in twee voorwaardelijke groepen – enkelvoudig en gevormd. Elk element kan elke grootte hebben met behoud van de verhoudingen. Architectonische elementen zijn gemaakt van polystyreen en worden vervolgens verstevigd met een beschermlaag voor gevelgebruik. Alle producten zijn helemaal klaar om te plaatsen en te schilderen op de gevel van de woning.

Koop architectonisch ornament gemaakt van versterkt schuimplastic voor de gevel van het huis bij de fabrikant tegen de beste prijs met korting

3D reliëf architectonische schuim ornamenten

Dakkapellen – vals venster

We hebben ook elementen van geveldecoratie zoals valse dakkapellen als patronen opgenomen. Valse ramen hebben een puur decoratieve functie en bevinden zich meestal op de nok van de gevel van het huis. Hieronder vindt u een klein deel van onze mogelijkheden voor de productie van gevelpatronen. We kunnen elke tekening van een monster reproduceren.