ArtFacade » 333k+ Кращі Проекти Будинків » 12 Морських Контейнерів, Об’єднаних в Сучасний Будинок в Горах

12 Морських Контейнерів, Об’єднаних в Сучасний Будинок в Горах

  • 5 min read

Ви коли-небудь спостерігали, як гусінь тягнеться по землі? Ця відмінна картина служить незвичайним натхненням для цього цікавого будинку, спроектованого архітектором Чилі Себастьяном Іарразавалем. Розташований високо над Ло-Барнечей, Сантьяго-де-Чилі, цей прохолодний будинок був спроектований для колекціонера мистецтва з певним напрямком.

Збірний будинок створений з використанням дюжини транспортних контейнерів, які були сконфігуровані і зібрані на місці в цьому приголомшливому місці з видом на гори і горизонт міста. Сучасний індустріальний екстер’єр поєднується з прекрасним дизайном інтер’єру, який фокусується на найдрібніших деталях.

З вулиці будинок практично не існує, видно тільки чотири світлових люка, що визирають на вершину пагорба.

Передгір’ї Анд пропонує драматичний фон щоб поставити будинок, пропонуючи свіже повітря і зелений простір на околиці щільного міського центру. Але цей драматичний пейзаж також створював деякі перешкоди, а саме скелястий ландшафт і крутий схил ділянки.

Щоб звести до мінімуму час будівництва і витрати, будинок був попередньо зібраний. Що складається з 12 морських контейнерів, сконфигурированних для створення сучасного будинку площею 3700 кв. футів, розташований зигзагами вздовж ландшафту. Контейнери розташовані горизонтально, з похилими задніми секціями, спрямованими вгору до неба.

Контейнери зварювали на місці і зашивали сталевими пластинами, яким дозволялося іржавіти, надаючи їм природний, старомодний вид, який змішується з цими скелястими околицями.

Кожна з цих секцій має скляний фасад, що дивиться на краєвид, в той час як похилі кінці також засклені, заливаючи інтер’єри природним світлом.

Балкони забезпечують прямий доступ на вулицю, сприяючи природної вентиляції і повітряного повітрю всередині будинку.

Просто сядь і подаруй дорогоцінний момент собі …

Цей будинок не є Обілення на розважальні площадя на відкритому повітрі. Відкрита частина присвячена плавального басейну, оточеного дерев’яною палубою, відокремленої від будинку через масивну скляну стіну.

Подібно фасаду будинку, інтер’єри мають палітру недорогих елементів, які поєднують в собі сучасну, індустріальну естетику.

Скління від стіни до стіни, від підлоги до стелі, запрошує на відкрите повітря, перетворюючи гори в постійно присутній елемент. Відкритість дизайну додає будинку відчуття павільйону на відкритому повітрі.

Відкрита концепція кухні, вітальні та їдальні сприяє соціальному способу життя в цьому широкому просторі, з безперервним відкритим бетоном, сталевими балками і підлогою з натурального дерева, які кричать «пошарпаний шик!».

Але широкі відкриті простори жодним чином не порушують конфіденційність. Балансуючи громадську і приватну життя, цей будинок має свої затишні місця, щоб ввібрати якесь тихе час – тільки ви і вид.

Будинок – хитре поєднання закритого і відкритого, сталеві стіни, що прилягають до широко відкритого склу.

У той час як скло починає і закінчує кожну секцію, вікна, розташовані на внутрішніх стінах контейнерів, створюють відкриту атмосферу між цими окремими просторами і навколишнім ландшафтом.

Заховані між секціями, захищені простору на відкритому повітрі запрошують світло через будинок зсередини.

Внутрішні сталеві балки і сходи, вкриті іржею, відображають вивітрені матеріали зовнішнього повітря.

Будинок оманливе відкритий і яскравий – щось, чого ви, можливо, не очікуєте з першого погляду зовні. Великі обсяги стали набувають легкий, повітряний вид всередині, в поєднанні з великими просторами скла і чистими, простими покриттями.

Ванна кімната залита жирним чорно-білим кольором, з драматичними умивальниками і ванною з кігтями, що виходять на відкриту терасу, через скляні двері з чорною рамкою.

Повторюючи чорно-білу палітру, головна спальня нагадує нам чорно-білу фотографію – просту, елегантну, позачасову.

Усередині похилих секцій драбини піднімаються через ці тунелі світла.

На вершині сходів сонячні спальні зони забезпечують максимальну конфіденційність і вид, дозволяючи вам буквально прокинутися зі сходом сонця.