Verbrand Hout op de Gevel van het Huis / 3 Redenen om te gebruiken

Verbrand hout op de gevel van het huis is een stijlvolle afwerking die soberheid en mysterie toevoegt aan het gebouw. Massieve muren en structuren in absorberende zwarte kleur, samen met donkere panoramische ramen met getinte beglazing, zien eruit als een majestueus fort.

Verbrand Hout op de Gevel van het Huis

Het project van architectenbureau Magaldi Studio is gerealiseerd op een heuvel nabij Valle de Bravo in Mexico. De bijzondere opstelling geeft een soort mystieke sfeer aan het object. Dit benadrukt nog eens de geschiktheid van de zwarte gevel.

verbrand houtfineer

De niet-standaard beslissing om verbrand hout op de gevel van het huis te gebruiken, werd een hulpmiddel voor de integratie ervan in de bijna wilde natuur. Hier symboliseert zwart een schaduw diep in het groene bos, en omgeven door dichte vegetatie gaat het letterlijk over in het landschap.

verkoold hout finish

De trend van het gebruik van een mat diepzwarte toon zet zich voort in het ontwerp van het minimalistische interieur, open aangrenzende ruimtes. Deze kleur ziet er natuurlijk uit en is in harmonie met andere tinten afwerkingen, natuurlijk hout, glas, metaal. Het voegt spectaculairheid toe aan het ultramoderne interieur, helpt accenten te accentueren en functionele gebieden te benadrukken.

verkoold hout voor buiten

Verbrand hout op de gevel van een huis is vooral een functionele, geen esthetische techniek. Het maakt gebruik van hout dat is verwerkt met behulp van de Japanse yakisugi-technologie. Het betekent de loomheid van de boom.

verkoold hout voor buiten

Een verbrand houten huis is bestand tegen vuur, rot niet, is onkwetsbaar voor ongedierte en is weerbestendig. In het achterland van het bos krijgt elk van deze kenmerken van het huisje een speciale waarde.

  Donkere Buitenkant Van Het Huis / 3 Voordelen van Design
verkoold hout voor buiten

De zwart gebakken houten gevel voegt grandeur en mystiek toe aan de elementen van het huis. Hier is een bijzondere, deels zelfs mystieke sfeer gecreëerd. Het was mogelijk om het aan te vullen vanwege de schaal van het huis – hoge muren, een oppervlakte van 1250 m².

verkoold hout voor buiten

Tegelijkertijd ziet het landhuis er solide uit, en niet somber en eng. Dit komt door de moderniteit van architectuur. Het huis is minimalistisch gebouwd met panoramische ramen, open terrassen, jacuzzi. Het heeft geen sombere passages, torenspitsen, kolommen – de ontwerpen zijn eenvoudig, laconiek en rechttoe rechtaan.

verkoold hout voor buiten

De stijlvolle en functionele oplossing om verbrand hout op de gevel van het huis te gebruiken, heeft bijgedragen aan het toevoegen van originaliteit aan het huisje en het bereiken van uitstekende prestaties. Tegelijkertijd bleek het gebouw niet alleen origineel in de context van design, maar kreeg het ook een bijzondere sfeer, een dure en modieuze uitstraling.

ArchitectsMagaldi Studio
PhotoEdmund Sumner